Menu

Restaurangerna

Amarillo

Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker, men även de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. 

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Totlat förnyade Amarillo bjuder på gemenskaplighet och trivsamhet. Våra cheftainers tillagar stans bästa delikatesser! Entertainerna och bartendrarna ser till att alla trivs och ingen går hem hungrig eller törÖppethållningstiderna finns på restaurangens hemsida
På helgdagar kan öppethållningstiderna avvika från de normala.

 
Calle Nightclub är den hetaste nattklubben i området, där man ofta hittar sig ännu vid stängningdags. Stadens godaste drinkar och bästa servicen gör kvällen minnesvärd! Toppen DJs garanterar att dansgolvet är fullt  och nu som då kan man se inhemska toppartister på scenen.
fre-lör. kl. 23-04
 
Njut av livet och god mat! Vastaranta erbjuder en ny twist till det traditionella finländska köket. Det är som att äta en middag hemma hos en vän - någon som tycker om att skämma bort. På Vastaranta känns vardagen som fest och fest -det är helt underbart! Öppet från mitten av oktober till maj.
 
 
 
Sommarrestaurang Mustakari ligger vid havet ca 3 km från hotellet. Mustakari är känd för sin traditionella à la carte -meny och läget vid havet bjuder på njutningsfulla upplevelser i solnedgången och brasans sken. Öppet från och med början av maj till slutet av augusti. 
 
Öppethållningstiderna finns på restaurangens hemsida
 
Bokningar och förfrågningar 
Original Sokos Hotel Kaarles försäljningstjänst,
tfn 020 780 8920
 
puhelin
Ring 020 780 8920 priser Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0702 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1717 €/min
location
Salutorget 4 67100, Karleby
location
Salutorget 4
67100, Karleby
parking