Menu

Restaurangerna

Amarillo

Alla portionerna från Amarillos texmex-kök är kryddigt goda och stillar även en större hunger.
Lunch serveras mån.– fre. kl. 11–14. Förutom stadens bästa texmex bjuder Amarillo också på barfestande och glad stämning. Karaokebaren stängd tills vidare. 
 
 
På helgdagar kan öppethållningstiderna avvika från de normala.
 
 
Calle NightClub är den mångsidigaste underhållningsrestaurangen i Karleby med omnejd, där inhemska stjärnartister, hejdlösa festband samt proffsiga DJ:s står för musikutbudet. De trendiga utrymmena lockar dig ner i källarvåningen för att trivas. Den fartfyllda musiken lockar ut på parketten. I Calle NightClub är det lätt att ha roligt, då också servicen rockar loss.
fre-lör. kl. 23-04
 
Njut av livet och god mat! Vastaranta erbjuder en ny twist till det traditionella finländska köket. Det är som att äta en middag hemma hos en vän - någon som tycker om att skämma bort. På Vastaranta känns vardagen som fest och fest -det är helt underbart! Öppet från september till maj.
 
 
 
Sommarrestaurang Mustakari ligger vid havet ca 3 km från hotellet. Mustakari är känd för sin traditionella à la carte -meny och läget vid havet bjuder på njutningsfulla upplevelser i solnedgången och brasans sken. Öppet från och med början av maj till slutet av augusti. 
 
Öppethållningstiderna finns på restaurangens hemsida
 
Bokningar och förfrågningar 
Sokos Hotel Kaarles försäljningstjänst,
tfn 020 780 8920
 

 

puhelin
Ring 020 780 8920 priser Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0702 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1717 €/min
location
Salutorget 4 67100, Karleby
location
Salutorget 4
67100, Karleby
parking