Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Hotell Jyväskylä – 2 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Alexandra

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki - En oförglömlig hotellupplevelse

Hotel Paviljonki är en kombination av eleganta lokaler, ett vackert insjölandskap och omsorgsfull service.

Vi skämmer bort dig! Finländska formgivare har satt sin prägel på de rymliga rummen och hotellets entré. De präktiga sängarna ger dig en härligt avkopplande sömn. Du kan träna i det moderna gymmet i takvåningen och sedan värma dig i utsiktsbastun.

Restaurang Trattoria Aukio bjuder på italiensk stämning med risotto och vin. Hos oss får du en lugn och stressfri morgon. Den stämningsfulla frukostsalen doftar av nybryggt kaffe och färska bakverk. Högklassiga pålägg, ekologisk gröt, frukt och närproducerad jordgubbssaft får en välförtjänt paradplats. God morgon!

Vi har ett riktigt drömläge vid sjön Jyväsjärvi och alldeles intill ett stort evenemangscentrum. Tack vare vårt centrala läge kan du ta en promenad längs stranden, ta dig torrskodd till evenemangscentrumet eller ta dig in till centrum på fem minuter. Resecentrumet ligger också alldeles intill.

Paviljonki är en oförglömlig hotellupplevelse som fått flera priser för sin kvalitet och service. Service är vår passion. Hos oss jobbar fantastiska människor som älskar sitt jobb. Varmt välkommen att koppla av på Solo Sokos Hotel Paviljonki!

Hotellet har både Green Key- och Sustainable Travel Finland-märket som tecken på hållbar turism och arbete för miljön. Vi har också fått Sauna from Finland-märket som ett tecken på en högklassig finländsk bastuupplevelse.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Händelserika och ungdomliga Jyväskylä är en stad med drygt 133 000 invånare och ett av de områden i Finland som har störst dragningskraft. Den koncentrerade stadskärnan och den levande landsbygden utgör en attraktiv helhet. Jyväskyläregionen ligger i en skärningspunkt mitt i Finland – du når staden snabbt från alla väderstreck med både bil, tåg och flyg.