Hotell Jyväskylä

Hotell Jyväskylä

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Jyväskylä – aktiviteter och evenemang

Jyväskylä, Finlands Aten, är en stad med ett sunt självförtroende mitt i Finland. Nästan vartannat hus har designats, byggts eller åtminstone besökts av Finlands internationellt mest renommerade arkitekt Alvar Aalto. 

läs mer

Jyväskylä

Händelserika och ungdomliga Jyväskylä är en stad med drygt 133 000 invånare och ett av de områden i Finland som har störst dragningskraft. Den koncentrerade stadskärnan och den levande landsbygden utgör en attraktiv helhet. Jyväskyläregionen ligger i en skärningspunkt mitt i Finland – du når staden snabbt från alla väderstreck med både bil, tåg och flyg.

Hotell Jyväskylä

Hannikaisenkatu 35
40100 Jyväskylä
+358201234642
Alexandra.Jyvaskyla@sokoshotels.fi
Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä
+358 20 1234 645
Paviljonki.Jyvaskyla@sokoshotels.fi
Alla hotell
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Öppet idag [START][SEPARATOR][END]
Öppet
Stängt

Hotell

Jyväskylä

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki – passionerat engagemang för individuell service!

Med bara några år på nacken har Solo Sokos Hotel Paviljonki i hjärtat av Jyväskylä redan fått gott rykte både i Finland och utomlands. I tävlingar och jämförelser som baserar sig på kundernas erfarenheter har Solo Sokos Hotel Paviljonki redan tilldelats flera pris i tävlingar som World Luxury Hotel Awards och TripAdvisor Travellers' Choice. Våra gäster som kommer från hela världen har blivit förtjusta i den avslappnade, minnesvärda och unika stämningen på Solo Sokos Hotel Paviljonki. Bakom den unika servicekulturen står vår fina personal som bemöter varje gäst på ett individuellt sätt. Vi har alla en genuin passion att dag för dag ge kunderna allt bättre service. Vi vill att ditt besök på Solo Sokos Hotel Paviljonki ska vara oförglömligt. Låt oss ta hand om dig och hänföra dig med vår utomordentliga service.

Välbefinnande och upplevelser för alla sinnen

För oss på Solo Sokos Hotel Paviljonki är det viktigt att du har det bra och får nya upplevelser under ditt besök. Efter en skön natt och en härlig frukost är du taggad för en ny dag. På gymmet och bastuavdelningen på 9:e våningen laddar du batterierna och slappnar av, samtidigt som du blickar ut över det underbara insjölandskapet. De bästa motionsspåren ut i naturen i Jyväskylä går precis utanför hotellets dörr. För den kulinariska njutningen står Trattoria Aukio i Solo Sokos Hotel Paviljonki: en restaurang som med professionalism och stolthet delar med sig av kärleken till det italienska köket och italienska viner. Lyhördhet för gästerna och de härligaste italienska delikatesserna lockar dig tillbaka till stämningen och smakerna.

Finländsk design och lokalt hantverk har sin givna plats i restaurangen, foajén, rummen och bastuavdelningen på Solo Sokos Hotel Paviljonki och bidrar på så sätt till den perfekta hotellupplevelsen.

Jyväskylä – en stad för aktiviteter och idrott

Solo Sokos Hotel Paviljonki är beläget i hjärtat av den ungdomliga och dynamiska staden Jyväskylä som har över 130 000 invånare. Varje år är staden skådeplats för över 5 000 evenemang av olika slag, av vilka de största ordnas nära hotellet i Jyväskylä hamn, på torget Lutakonaukio och Jyväskylän Paviljonki, som hör till de populäraste mäss- och kongresscentren i Finland.  Dessutom är Jyväskylä en idrotts- och sportstad med närmare 90 inomhusanläggningar, 500 km motions- och skidspår, 200 idrottsföreningar och goda betingelser för åtminstone 70 olika grenar.

Samtidigt som Jyväskylä växer och utvecklas bjuder staden på lugn och naturupplevelser, olika evenemang, inspirerande aktiviteter och tankeväckande kultur. Jyväskylä och Solo Sokos Hotel Paviljonki lämnar ett unikt minne hos var och en som besöker oss.