Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell Jyväskylä – 2 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Alexandra

Stadshotell som sjuder av liv

Hjärtligt välkommen till fräscha, moderniserade Original Sokos Hotel Alexandra! Låt vår berömda roterdörr suga in dig i vår gästvänliga och varma stämning. Rummen är ostörda och frukosten färggrann. Våra tre restauranger skämmer bort matgästerna med delikatesser och konferensrummen överraskar med sin mångsidighet.

När du går ut genom vår dörr befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Resecentrumet ligger bara en kort promenad bort, stadsteatern intill kyrkoparken och den livliga gågatan bakom hörnet. Titta in i butiker, besök kaféer och delta i kulturevenemang! Be om fler tips på aktiviteter i staden och hitta de bästa ställena i vår universitetsstad. Det finns allt från ett arkitektmuseum till rallybanor, och de bästa lokala guiderna hittar du i vår reception.

Jyväskylä bor i Alexandra

Hos oss kan du både se och känna Jyväskylä, i våra bord och garderober som en lokal snickare har tillverkat åt oss. Den vackra naturen i Mellersta Finland har fått ge inspiration till de rofyllda färgerna och de varma träytorna i hotellrummen. Vårt unika Petäjävesi-rum presenterar Petäjävesi gamla kyrka som är ett timmermanskonstens mästerverk och finns upptaget på Unescos världsarvslista.

Vid frukosten får du uppleva lokala smaker då våra färggranna delikatesser väcker dig till en ny morgon. Våra fräscha smoothies, nykokta korngröt och varma bröd gör dig mätt och belåten och vår gröna växtvägg ger dig ro i själen.

Kokta rovor, biffar från vårt mörningsskåp eller läckra rätter från en franskinspirerad bistro? Ett glas bubbel eller en kopp kaffe? Välkommen att smaka på läckerheterna i våra tre restauranger!

Hjärtlig service till dig

Original Alexandra mitt i stadsvimlet är ett trivsamt och hemtrevligt ställe där du kan koppla av. Vi tar hand om dig, utan stress – oavsett om du behöver tips på aktiviteter i staden eller bara vill småprata en stund. Gästvänligheten som är karaktäristisk för Mellersta Finland är en hjärtesak för oss. Välkommen till Alexandras öppenhjärtiga atmosfär!

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Händelserika och ungdomliga Jyväskylä är en stad med drygt 133 000 invånare och ett av de områden i Finland som har störst dragningskraft. Den koncentrerade stadskärnan och den levande landsbygden utgör en attraktiv helhet. Jyväskyläregionen ligger i en skärningspunkt mitt i Finland – du når staden snabbt från alla väderstreck med både bil, tåg och flyg.