Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Hotell Joensuu – 2 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Kimmel

Välkommen för att ta del av modern karelsk lyx!

Varmt välkommen till Joensuu och stranden vid Pielis älv! Vi erbjuder dig vackert renoverade lokaler, gästvänlig service, läcker mat, livskraftigt karelskt stadsliv och naturupplevelser alldeles i närheten. Från frukostbordet kan du se ett par uttrar dyka, du kan jogga längs älvstranden, äta rätter som våra mästare tillrätt med omsorg till middag – och avsluta dagen med att somna i famnen på en maffig säng! 

Vackert utformad av nordkarelska händer. 

Original Sokos Hotel Kimmel har fått ett helt nytt glitter. Vi öppnade väggarna mot naturen. Hämtade starka färger och naturmaterial in i rummen. Byggde sviter med egna balkonger, en stor festsal, en ordentlig bastuavdelning, en ny Bistro Heili samt kvällsrestaurangen Las Palmas för nattugglor. 

Nya Kimmel skapades tillsammans med lokala elektriker, snickare, ölbryggare, konditorer och hantverkare. Njut av deras skickliga skapelser!

Östra Finlands evenemangstjärna nummer ett

Sambakarnevaler, jaktfester, popkonserter och medaljfester. Kekkonen åt kotletter, Danny var klädd i vargpäls. Skidskyttar, festivalgäster och rockstjärnor. Kimmel har alltid varit ett hus för evenemang och evenemangsgäster. Och nu ett ännu stilfullare sådant. Vi ordnar fester för upp till tusen personer, eller dukar fram kaffe i glaskuber för små grupper. 

Mycket lokalt. Lämpligt lyxigt. Vi tar hand om dig med stor kärlek. Välkommen för att njuta av glittret i det renoverade Original Sokos Hotel Kimmel! 

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Joensuu är en vital och växande stad och landskapscentrum i Norra Karelen där turisterna erbjuds olika evenemang, sevärdheter och upplevelser. Sommartid präglas staden av en lättsam karelsk stämning, centrumkärnans mångsidiga tjänster och Pielis älv som flyter genom staden och erbjuder otaliga möjligheter. Salutorget som sjuder av liv är också ett spännande inslag i stadsbilden – något du bara måste uppleva!