Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Klubben Inhemska researrangörer

Klubben Inhemska researrangörer erbjuder förmåner för trafikutförare och resebyråer

Klubben Inhemska researrangörers förmåner är tillgängliga på alla S-gruppens hotell. Sokos Hotellen och Radisson -hotellen i Finland beviljar i samband med gruppresor trafikutförare och resebyråer samma förmåner, oavsett kedja. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Läs mer om klubben, bli medlem och dra nytta av förmånerna.

Klubbförmåner för medlemmar

1. Avtalspriser för paket

Priserna skickas till kontaktpersonen när medlemskapet träder i kraft.

Priserna är avsedda för fritidsresor och för att paketeras som en del av det totala paketet/priset (t.ex. transport, inkvartering och eventuell aktivitet).

2. Klubbförmåner

Föraren erhåller ett kostnadsfritt enkelrum i samband med grupper om minst 11 personer då bokningen görs av ett medlemsföretag.

Föraren erhåller en kostnadsfri kvällstidning (förutom i Tallinn)

Grupprabatt:

Logi: Var 16:e person bor gratis i delat dubbelrum, max 3 per grupp. Gruppen bör ha 11 betalande gäster utöver föraren för att föraren ska få ett enkelrum utan kostnad.

Halvpension: Var 16:e person kostnadsfritt i halvpension, max 3 per grupp. Grupprabatter beviljas inte på leverans av bagage, medtagen frukost eller måltider.

Grupper på mer än 10 personer erhåller 10 % rabatt på gruppmåltider i ABC-trafikbutiker i Finland. Gruppbokningen bör göras minst två timmar före ankomst.

Mer information och respons: kotimaiset.​mat​kanj​arje​staj​at@​sok.​fi

Bli medlem i klubben inhemska researrangörer här

Begär en offert här