Hem

Sök bokning

Frukost på Sokos Hotellen

content-page-hero-image

Frukosten, dagens viktigaste måltid

Nybryggt kaffe, varmt bröd, ekologisk gröt, massor av färska frukter och grönsaker och läckra lokala delikatesser. Frukosten på Sokos Hotellen består av dessa och mycket mer. Vår delikata frukost ger dig en bra start på dagen och tillför dig energi som räcker långt.

Sokos Hotellens frukost ingår alltid i rumspriset (exkl. Heymo 1 by Sokos Hotels). Du varmt välkommen att avnjuta vår generösa frukost även om du inte övernattar hos oss. Hotellfrukosten är ett utmärkts sätt att sätta guldkant på tillvaron och för små möten och förhandlingar. Hotellspecifika frukosttider och -priser finns på hotellens egna sidor.

Hållbarhet är viktigt för oss. Vi gynnar när- och hållbart producerade frukostdelikatesser. Vår frukost är rik på växtbaserade produkter och vi har även beaktat dem som följer en glutenfri kost. Som Finlands mest hållbara hotellkedja gör vi allt för att minska matsvinnet och hoppas att våra kunder äter med magen och inte med ögonen.

Våra olika hotelltyper, Original, Solo, Break och Heymo, serverar olika frukostar. På Original-hotellen fokuserar vi särskilt på lokala delikatesser samt bröd och gröt. På Solo-hotellen serveras kaffe/te alltid vid borden och utbudet inkluderar unika produkter tillverkade på hotellet. Frukosten på våra Break-hotell är utformad för aktiva människor. Break-hotellen erbjuder också alltid en överraskande produkt, såsom till exempel en chokladfontän, en mjukglassmaskin eller liknande. På Heymo-hotellet ingår frukost inte i rumspriset, men du kan behändigt köpa frukost, som inte innehåller rött kött, från det breda utbudet i hotellets smarta skåp.