Hem

Sök bokning

hotel-logo
content-page-hero-image

Restauranger

Tammerfors Solo Sokos Hotel Torni har tre restauranger: Grill it! Paja, Paja Bar och Moro Sky Bar ligger på hotellets översta våning.

Grill it! Paja

Restaurang Grill it! specialiserar sig på högkvalitativ grillad mat. Kökets Autentiska kolgrill ger rätterna en unik, oförfalskad smak. Barn kan välja sin matportion från sin egen lista. Grill it! serverar även hotellets frukostbuffé och lunch. Läs mer på restaurangens hemsida!

Paja Bar

Paja Bar är en hyllning till Manserock. Finska Manserock's Legends Popeda, Eppu Normaali och Yö har skapat en restaurang med en avslappnad och informell atmosfär. Paja Bars väggar är prydda med bland annat Juice Leskinens två legendariska gitarrer. Paja Bars dryckesutbud kompletteras av flera ölsorter, som Heijari och Pajavasara, exklusivt bryggda av Pyynikkis hantverksbryggeri till Torni Tammerfors. En jukebox som spelar vinylskivor fullbordar den autentiska Manserock-upplevelsen. Läs mer på restaurangens hemsida!

Moro Sky Bar

Moro Sky Bar, som erbjuder en hisnande utsikt över staden, har blivit en attraktion i sig: det är Tammerfors första Skybar och den högsta baren i Finland. En hiss tar dig till Moro och till en höjd av 88 meter direkt från hotellets lobby.

Moro erbjuder en fantastisk miljö för en avslappnad samvaro, såväl som för att fira speciella tillfällen med drycker av hög kvalitet. Moro är en mötesplats där alla är välkomna – både stadsbor och besökare, bekanta och främlingar! Läs mer på restaurangens hemsida!