Sök bokning

hotel-logo

Parkering

Tammerfors Solo Sokos Hotel Torni har två olika parkeringsalternativ för våra kunder: P-Tullintori parkeringshall och utomhusparkeringen som ligger på hotellets bakgård.

P-Tullintori

Parkeringshall P-Tullintori bredvid hotellet. Entrén finns bakom hotellet på Åkerlundsgatan 10. Garagets max. höjden är 2,2m. Hallen har en hotellingång mittemot Tullintori-entrén, en täckt gångväg direkt till hotellet.

Priset vid betalning via Moovy-applikationen är 24€/dag, eventuella timmar som överstiger 24-timmarsparkeringen tillkommer en extra kostnad. Dagspriset är för kontinuerlig parkering, om bilen då och då kör ut ur hallen startar ett nytt parkeringsevenemang för vilket en separat avgift tas ut. Vid betalning i betalautomaten är priset 24 €/dag.

Om du vill betala för parkering i samband med lokalräkningen - ange registreringsnummer i receptionen. Priset är 25 €/dag (22 €/dag för S-Card-kunder). Om parkeringstiden överstiger ett dygn ska den överskjutande tiden betalas till betalautomaten i hallen. Under dagen du betalat för hotellet kan du även köra in och ut ur hallen mot samma avgift.

Utomhus parkering

Dessutom har hotellets bakgård (körning från Ratapihankatu mellan Paja Kongressikeskus och S-Market) 20 uteplatser, pris 25€/dygn, som betalas i hotellets reception (med S-Card 22 €/dag) Vänligen meddela bilens registreringsnummer i receptionen när du anländer. Det finns även en handikappparkering på bakgården.

Korttidsparkering

Framför vår reception finns 15 minuters korttidsparkeringsplatser så att du vid behov kan stanna till i vår reception för att höra av dig om mer detaljerade parkeringsanvisningar för hotellets avtalade parkeringsplatser.

Elbilsladdning

Det finns 4 laddningsställen för elbilar på hotellets parkeringsplats på bakgården. Det är inte möjligt att boka platser i förväg. Priset är 5€/gång utöver parkeringsavgiften. Anmäl numret på laddpunkten till receptionen efter parkering så aktiverar vi laddpunkten.