Sök bokning

hotel-logo

Frukost

Frukost serveras på restaurangen Grill it! från måndag till fredag, kl. 6.30–10, lördagar kl. 7–11 och söndagar kl. 7–12.

Noggrant utvalda delikatesser från lokala producenter, färskt kaffe och förstklassig service - det är den perfekta frukosten, tillagad just för dig. Vi har också tagit hänsyn till olika dieter och vårt kök ser till att alla fortsätter sin dag full efter vår frukost. Visste du att vårt hotells frukost valdes till Finlands bästa hotellfrukost 2023 i Top Tastes omröstning!

För att möjliggöra en trevlig och smidig frukostupplevelse för alla våra gäster, har vi förskjutna frukosttider under de mest hektiska dagarna. Vid incheckning hör vi av oss om dina önskemål angående tiden.

Priset på frukost är inte för övernattande gäster

För gäster utanför hotellet är frukost tillgänglig för €22.

Take away frukost

Som alternativ till frukostbuffén måste du ta med dig en frukostpåse som innehåller ombyte bagel, smoothie, färsk juice, frukt, en liten sötsak och kaffe. Du kan hämta väskan på morgonen i vår reception. Vänligen beställ en take-away frukost i hotellets reception senast kvällen innan.

Rumsfrukost

Du kan också unna dig själv genom att beställa frukost på rummet för 28 €/person. De bästa bitarna från vårt urval har valts ut för frukosten på rummet, och den kan läggas till vid bokning under tilläggstjänster. Specialkost kan anmälas till receptionen vid incheckningen.