Sök bokning

hotel-logo

Transport

Ankomst med flyg:

Airport Taxi Rovaniemi trafikerar rutten mellan Rovaniemi centrum och terminal på flygplatsen. Flygbussen avgår från terminal / hotellets dörr och du behöver inte boka plats på förhand. Pris,tidtabeller och mer information finnsAirpor Taxi webbplats.

Taxibilar som kör inom Rovaniemi finns vid taxistolpen framför terminal enligt flygtidtabellerna. Om du vill säkerställa att du får en taxi eller du har specialönskemål kan du beställa en taxi i förväg från nummer +358 100 7300.

Ankomst med tåg:

Från järnvägsstationen till hotellet antingen med taxi eller till fots. verksamma på Rovaniemi område för taxi är alltid tågstationen taxi monter på ankomsten. Om du vill vara säker på att du har en åktur eller har en särskild begäran, kan du också beställa en taxi i förväg +358 100 7300.

Tågstationen handlar om en 25 minuter promenad från Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi. Gå att spåra upp Ratakatu 300m och fortsätt rakt på vägen Lapinkävijäntie 400m i riktning mot centrum. Sväng höger, gå till gångbron över 150m och sväng vänster in på Poromiehentie. Gå 300m och sväng höger på Koskikatu. Fortsätt rakt 450m ner på gatan och du är där.

Ankomst med buss:

Busstationen kan nå hotellet antingen med taxi eller till fots. verksamma på Rovaniemi område för taxi är en busstation taxi hela tiden. Om du vill vara säker på att du har en åktur eller har en särskild begäran, kan du också beställa en taxi i förväg +358 100 7300.

Busstationen handlar om en 20 minuter promenad från Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi. Gå till busstationen i Lapinkävijäntie väg längs 400m mot centrum och sväng höger. Promenera över bron 150m och sväng vänster in på Poromiehentie. Gå 300m och sväng höger på Koskikatu. Fortsätt rakt 450m ner på gatan och du är där.