Sök bokning

hotel-logo

Möten och evenemang

Välkommen till möte och för att fira!

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi nyrenoverade mötes- och bankettfaciliteter för att skapa en perfekt miljö för möten, utbildningar eller fina kvällsunderhållning. Välj en komplett mötespaket, eller designa din egen personliga stil händelse, försäljning tjänster för att hjälpa dig i förhållande till alla konferensarrangemang.

Mötesrum

Hotellet har 4 enligt teknik utrustade konferensrum, som utgör en perfekt inramning 5-60 livs möten. Konferensrum på besättningen har plats för upp till 70 individuella möten. Inari Cabinet framgångsrika intervjuer och mindre möten. Vårt hotell har en varmgarage, där parkering är gratis för konferensgäster.

Festlokaler

Inom ramen för Frans & Chérie Bistro Mon Amour skåpet kan arrangeras i en mängd olika festliga händelser för upp till 80 personer. Mon Amour är perfekt för kvällen sammankomster och fester eller ens examen.

Privat bastu

Privat bastu koja är 10-20 personer bastu område, som ligger i omedelbar närhet av möteslokalen Tokka. Fräsch och modern hut är perfekt för en avslappnad kväll bastu i slutet av mötet.

Information och bokning

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, service, tel. 020 1234 694, vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi.

Läs mer och boka på internet

Du kan ta del av detta hotell på internet och göra en bokning enkelt och snabbt.