Sök bokning

hotel-logo

Husdjur

Vare sig du är på veckoslutsresa, arbetsresa eller hundutställning, är din hund alltid lika välkommen på Sokos Hotels. Best Friend och Sokos Hotels-kedjan ser till att både din och hundens resa blir enkel, lyckad och bekväm.

När ni anländer till hotellet får ni en välkomstpåse, i vilken det finns bl.a. hundben, hundpåsar. Du kan få information i receptionen till exempel om närmaste hundpark.

Om du är S-Card-stamkund, övernattar hunden gratis (när du övernattar till priser som berättigar till S-Card-förmåner; gäller inte bonusnätter). S-Card är ett personligt stamkundskort för affärsresande. Du kan beställa kortet på www.scard.fi

Sokos Hotels-kedjan och Best Friend har skapat trivsamma förhållanden och en inbjudande atmosfär, vilket gör det ännu enklare än tidigare att resa med hund.

Kom ihåg att nämna att du har med dig en hund då du bokar hotellet. Du kan också boka ett husdjursrum på vår webbplats. Avgiften för husdjur är 15€/dag. Förutom hundar är också andra sällskapsdjur varmt välkomna till Sokos Hotels.