Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

Restauranger

En utflykt utan matsäck är enbart en promenad och en hotellsemester utan restaurangbesök är bara en sovplats.

Restaurang Tervaskanto

Mat och motion hör oskiljaktigt ihop. För det första är det farligt att göra utflykter hungrig. För det andra vet alla att mat smakar allra bäst efter friluftsaktiviteter. Hur vacker naturen i Koli än är, är nog den mest efterlängtade etappen på utflykten vanligen när matsäcken tas fram.

Nationalsmaker i nationallandskap

I Koli har naturen huvudrollen. Höjderna, ängarna, holmarna och urskogarna som i alla tider har lockat människor till sig avspeglas i matens smak, lever i berättelserna och syns i restaurangmiljön. Kolis gamla natur utgör en oförglömlig matplats även för vår matsäck som vi säljer som take away.

Hotell restaurang är en inbjudande restaurang på det varmhjärtade byhotellet, ett kök för hemlagad matsäck och Koliregionens mest somriga uteservering vid porten till nationalparken.

Puronmutka Bar & Cafe

Puronmutka Bar & Cafe är en elegant lobbybar och ett kafé på nya Break Sokos Hotel Koli Kylä!

Puronmutka är elegant utan att vara skrytsam. Med fötterna stadigt på naturstigen, men med tankarna snäppet högre än de grundläggande behoven. Till oss kan du komma direkt från naturutflykten eller med ett större gäng för avslappnat kvällshäng. Hos oss får du läckra kaféprodukter och supergoda drinkar, och hos os är det också enkelt att beställa någonting lite extra.

En utflykt utan matsäck är enbart en promenad! Hos oss kan du även köpa med dig hemlagad matsäck som ger dig energi så att du orkar även med en längre utflykt!

Puronmutka Bar & Cafe är en uppiggande oas som ligger längs vägen – oavsett om du är ortsbo eller besökare och vart än du är på väg.

Titta in på Puronmutka!