Sök bokning

hotel-logo

Med barn

Med barn

Break Sokos Hotel Koli Kylä är en familjevänlig plats att bo på! I lekområdet i lobbyn finns en klättervägg och möjlighet att låna böcker, och i receptionen har vi brädspel tillgängliga. På gården finns även en lekplats för barn med klätterställning och sandlåda. Nära Break Sokos Hotel Koli Kylä hittar du en 12-håls minigolfbana där du kan hyra utrustning från Koli Sale eller Koli Turistinformation. Polar Adventures hyr också utrustning för olika aktiviteter och erbjuder programtjänster.

Koli är ett paradis för familjeutflykter! Den magnifika utsiktsplatsen Ukko-Koli är lättillgänglig även för de yngsta familjemedlemmarna, eftersom vandringen till toppen inte är lång och stigen är lätt att gå. Dock är leden inte helt tillgänglig, så det är inte möjligt att nå toppen med barnvagnar.

På Break Sokos Hotel Koli, som ligger på Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli, kan hela familjen njuta av Koli Relax Spa Scenic Spa. Familjepaketet inkluderar biljetter för två vuxna och två barn (4-12 år) eller en vuxen och tre barn (4-12 år). Koli Relax Spa är öppet från måndag till torsdag och söndag från kl. 10 till 21, på fredagar från kl. 10 till 24 och på lördagar från kl. 10 till 17. Från kl. 17 till 24 är det endast tillgängligt för hotellgäster. Den lägsta åldern för spa efter kl. 16 är 18 år.

Under vintern har Ukko-Kolis skidbackar lämpliga backar även för de yngsta familjemedlemmarna! Barn kan enkelt åka upp backen med en mattlift som ligger bredvid barnbacken. Vi har också en skidskola där alla kan lära sig att åka skidor säkert med hjälp av professionella.