Hem

Sök bokning

hotel-logo
content-page-hero-image

Transport

Solo Sokos Hotel Helsinki är beläget i hjärtat av Helsingfors, på Kluuvikatu 8, Helsingfors.

Järnvägsstation

Helsingfors centralstation ligger 450 meter från Solo Sokos Hotel Helsinki, och det enklaste sättet att nå hotellet är till fots.

Busstation

Avståndet till Helsingfors busstation i Kamppi är 1 kilometer. Det tar cirka 15 minuter att gå, och med tunnelbana tar det bara några minuter.

Flygplats

Avståndet från hotellet till flygplatsen är cirka 20 kilometer. Att ta en taxi från flygplatsen till Solo Sokos Hotel Helsinki tar cirka 30 minuter.

Helsingfors-Vanda flygplats är också lättillgänglig från hotellet med tåg, vilket tar cirka 35 minuter. Tåg P och I trafikerar mellan flygplatsen och Helsingfors centralstation ungefär var tionde minut. Vi rekommenderar att välja P-tåget, som går snabbare. Helsingfors centralstation ligger 450 meter från hotellet.

Hamn

Avståndet till Eteläsatama (Södra hamnen) är 1,5 kilometer, och det går att gå till fots på 15 minuter. Det snabbaste sättet att nå Kauppatori (Marknadsplatsen) är med spårvagn, vilket tar cirka 5 minuter. Detta innebär också en del promenad. Närmaste spårvagnshållplats finns på Alexandersgatan. Samma resa med taxi tar cirka 12 minuter.

För att nå Länsisatama (Västra hamnen) är det enklast med spårvagn, vilket tar cirka 15 minuter. Närmaste spårvagnshållplats är Brunnsgatan. Med taxi tar resan cirka 25 minuter.