Sök bokning

hotel-logo

Möten och evenemang

Solo Sokos Hotel Helsinkis underbara fest- och evenemangsanläggningar erbjuder en fantastisk miljö för att organisera minnesvärda evenemang i Helsingfors centrum.

Vårt läge i Helsingfors mest centrala läge gör det enkelt för dina gäster att komma till ditt evenemang. Vi tillreder läckra rätter för dina evenemang enligt dina önskemål. Vår professionella och hjälpsamma personal tar hand om dina gäster och ser till att evenemanget går smidigt.

Blomstedt

Blomstedts unika fest- och evenemangslokal ligger på platsen för en före detta bankhall och erbjuder en unik miljö för evenemang för upp till 200 personer. Den eleganta och tidlösa interiören påminner om den historiska atmosfären på Helsingfors Bank. Blomstedt kan delas upp i två mindre utrymmen: Ernest och Märta. I anslutning till Blomstedt finns en stilren lobby där det går att visa upp mat och dryck på ett imponerande sätt. Dessutom har festsalen en egen separat ingång från Universitetsgatans sida.

Hesarin Kattosauna (takbastu)

Eleganta Kattosauna öppnade helt förnyad sommaren 2023. Rummet har ett mysigt skåp, omklädningsrum, duschmöjligheter, bastu med fönster och en separat balkong för avsvalkning. Från balkongen har du en magnifik utsikt över hustaken i Helsingfors centrum. Lokalen lämpar sig utmärkt för möten och kvällssammankomster på 10–15 personer.

Hesarin Kirjasto kabinett

Hesarin Kirjasto kabinett på första våningen är lämpligt för ca 30 personer för avslappnade kvällar, after work och avslappnat umgänge. Anläggningen är utrustad med en 75-tums TV, vilket är ett nöje att titta på till exempel viktiga idrottstävlingar. Lokalen är inte ljudisolerad, varför vi inte rekommenderar den för mötesändamål.

Solo Kabinett

I Solo-kabinettet på hotellets 2:a våning kan du enkelt ordna olika evenemang för upp till 25 personer.

Vill du boka en av hotellets restaurangfaciliteter för privat bruk? Kontakta oss för mer information!

Förfrågningar och bokningar från Försäljningstjänsten:

tfn 0300 870 020 (0,51 €/min + RRP/mpm, max 2,55 €+RRP)

mån–fre kl. 8–18

ravintolamyynti@sok.fi