Hem

Sök bokning

hotel-logo
content-page-hero-image

Transport

Heymo 1 by Sokos Hotels är beläget i Keilaniemi, på adressen Miestentie 5, Esbo.

Tunnelbana

Heymo 1 ligger inom fem minuters promenad från G-ingången till Keilaniemi tunnelbanestation, med endast 300 meters avstånd. Tunnelbaneresan till Helsingfors centrum tar mindre än 15 minuter.

Järnvägsstation

Avståndet från Helsingfors centralstation till hotellet är 10 kilometer, och det enklaste sättet att resa är med tunnelbana.

Snabbspårvagn 15

Om du anländer via Leppävaara (Alberga) järnvägsstation stannar Spårväg 15 vid ändhållplatsen Keilaniemi, cirka 100 meter från hotellet. Resan tar cirka 20 minuter.

Busstation

Avståndet till Helsingfors busstation i Kampen är 9 kilometer. Det bekvämaste sättet att resa är med tunnelbana, som tar cirka 10 minuter. Med bil tar resan cirka 15 minuter.

Flygplats

Avståndet från hotellet till Helsingfors flygplats är cirka 23 kilometer. Taxiresan till flygplatsen tar cirka 30 minuter.

Hamn

Till Eteläsatama (Södra hamnen) handlar det om en 10 kilometer lång resa. Ta först tunnelbanan till centrum vid Järnvägstorget och övergå till en spårvagn på väg till hamnen. Samma resa med taxi tar cirka 20 minuter.

Till Länsisatama (Västra hamnen) handlar det om en 9 kilometer lång resa. Ta först tunnelbanan till Kampen och byt till en spårvagn på väg till hamnen. Samma resa med taxi tar cirka 15 minuter.