Sök bokning

hotel-logo

Parkering

Heymo 1 by Sokos Hotels kunder kan parkera bilen antingen på parkeringsplatserna på däck eller i Europarks parkeringsgarage.

Heymo 1 by Sokos Hotels kunder kan parkera bilen antingen på parkeringsplatserna på däck eller i Europarks parkeringsgarage. Parkeringshusets köradress är Miestentie 9.

Du kan köra till parkeringshuset varje dag kl. 6–20 och utanför dessa tider med hjälp av porttelefonen. I hallen finns utrymmen avsedda för handikapparkering.

Parkering kan inte läggas till på rumsräkningen. Kontinuerlig parkering kostar 15€/dag. Observera att det inte är möjligt att köra in och ut med en daglig avgift. Parkering ska alltid betalas vid avresa.

Elbilsladdning

Laddning av elbilar är möjlig både på däck och i parkeringsgaraget. Nedladdningen görs med en engångsbetalning, i vilket fall en auktorisering på 30 € kommer att reserveras från kontot. Efter laddning kommer detta tillstånd att omvandlas till priset på den laddade energin. Laddad energi debiteras 0,20€/kWh. Registrering för laddning av elbil görs här