Sök bokning

hotel-logo

Parkering

Heymo 1 by Sokos Hotels kunder kan parkera bilen antingen på parkeringsplatserna på däck eller i Europarks parkeringsgarage.

Heymo 1 by Sokos Hotels kunder kan parkera bilen antingen på parkeringsplatserna på däck eller i parkeringsgarage. Parkeringshusets köradress är Miestentie 9. Parkeringen hanteras av Europark.

Du kan köra till parkeringshuset varje dag kl. 6–20 och utanför dessa tider med hjälp av porttelefonen. I hallen finns utrymmen avsedda för handikapparkering.

Parkeringen kostar €15 per dag, oavsett om du parkerar på de öppna platserna eller i parkeringshallen.

Du kan betala för parkering med den automatiska maskinen i hallen eller vid hotellets reception. Om du vill aktivera ett dygnsbiljett som möjliggör obegränsad in- och utresa under ditt besök, kontakta hotellpersonalen vid ankomst.

Elbilsladdning

Laddning av elbilar är möjlig både på däck och i parkeringsgaraget. Nedladdningen görs med en engångsbetalning, i vilket fall en auktorisering på 30 € kommer att reserveras från kontot. Efter laddning kommer detta tillstånd att omvandlas till priset på den laddade energin. Laddad energi debiteras 0,20€/kWh. Registrering för laddning av elbil görs här