Hem

Sök bokning

hotel-logo

Transport

content-page-hero-image

Transport till Original Sokos Hotel Kupittaa

Original Sokos Hotel Kupittaa är en inbjudande och trivsam mötesplats i Kuppis hjärta. Till oss kommer du alltid torrskodd, oavsett väder – Kuppis järnvägsstation har direktförbindelse med hotellet och med bil kör du från huvudvägarna direkt in i parkeringsgaraget.

Det är mycket lätt att ta sig till Original Sokos Hotel Kupittaa. Här är några tips:

Från järnvägsstation

Original Sokos Hotel Kupittaa finns på samma adress som Kuppis järnvägsstation och en ingång till hotellet finns direkt på tågperrongen. I Kuppis stannar tåg som går i riktning mot Helsingfors.

Hur tar jag mig från centralstationen till Original Sokos Hotel Kupittaa?

Det är cirka 3.5km från centralstationen till Kuppis. Här finns instruktioner för hur du tar dig från centralstationen till Original Sokos Hotel Kupittaa till fots.

Busstidtabeller och mer information finns på webbplatsen för Åbo regiontrafik, Föli. En taxistation finns utanför centralstationen. Vi rekommenderar Safe Taxi Turkus taxitjänster, som kan bokas i förväg via nätet här eller på telefonnummer +358 44 4000 100.

Från Åbo hamn

I Åbo hamn finns Tallinks och Silja Lines (Slottsgatan 91) och Viking Lines (Första linjen) terminaler.

Du tar dig lättast fram med taxi eller buss.

Mellan hamnen och Åbo centrum trafikerar Åbo Stadstrafik linje 1. Från centrum kan du ta dig till hotellet med linjerna 32 och 42, som avgår från Salutorget. Bussbiljetten är i kraft i två timmar och du kan ta dig från centrum till Kuppis med en och samma biljett. Det finns en busshållplats i hamnen utanför terminalens utgång. Tidtabeller och mer information finns på webbplatsen för Åbo regiontrafik, Föli.

Taxi kan fås i hamnen. Pris ca 15–20 euro beroende på tidpunkt och antal personer. Om du vill säkerställa att du får en taxi eller du har specifika önskemål kan du beställa en taxi i förväg.

Från busstation

Åbo busstation finns på adressen Aningaisgatan 20, 20100 Åbo.

Du tar dig lättast till busstationen med taxi eller till fots. Busschauffören kan ge information om eventuella snabbturshållplatser nära hotellet. Många snabbturer mellan Helsingfors och Åbo stannar exempelvis vid behov vid hållplatsen utanför ÅUCS på Tavastgatan, 0,7 km från hotellet.

Taxi kan fås på busstationen och i hotellets reception. Pris ca 15-20 euro beroende på tidpunkt och antal personer. Om du vill säkerställa att du får en taxi eller du har specifika önskemål kan du beställa en taxi i förväg.

Från flygplats

Turku flygplatsen ligger cirka 13km från hotellet. Mellan flygplatsen och Åbo centrum trafikerar Åbo Stadstrafik linje 1. Från centrum kan du ta dig till hotellet med linjerna 32 och 42, som avgår från Salutorget. Bussbiljetten är i kraft två timmar och du kan ta dig från centrum till Kuppis med en och samma biljett. Det finns en busshållplats utanför terminalen på flygplatsen. Tidtabeller och mer information finns på webbplatsen för Åbo regiontrafik, Föli.

Det finns taxibilar som kör inom Åbo enligt flygtidtabellerna som anges vid taxistationen utanför terminalen på flygplatsen. Om du vill säkerställa att du får en taxi eller du har specifika önskemål kan du beställa en taxi i förväg.