Hem

Sök bokning

hotel-logo

Restaurangerna

content-page-hero-image

Restaurangerna

Elli är en välkomnande och avslappnad bistro som är till din tjänst från morgon till kväll i Åbo. Kuppis Rooftop Bar högst upp på 9:e våningen och Deli på entréplan kompletterar vårt restaurangutbud.

Original Sokos Hotel Kupittaa har ett varierat utbud av restaurangtjänster. Vår rumsservice är också riktigt enkel och snabb! Läckra rätter kan beställas till ditt rum via rummets surfplatta eller genom att ringa till restaurangen.

Bistro Elli

Elli är en välkomnande och avslappnad bistro som är till din tjänst från morgon till kväll. Här trivs företagens anställda och boende i området samt Original Sokos Hotel Kupittaas gäster tillsammans. Vi lagar läcker bistromat med modern twist och serverar de bästa och intressanta ölen och husets viner.

Vi är stolta över: Våra restaurangproffs som älskar mat och vågar utmana våra gäster med nya smakupplevelser.

I anslutning till restaurangen finns Ellis kabinett för även 48 personer (kan delas av med ett draperi) och Ellis loft för 75 personer.

Mera information här.

Kuppis Rooftop Bar

Den intima takbaren är öppen året runt. Under sommaren är takterrassen en mysig miljö för såväl hotellgäster som de som bor och arbetar i området. Vi har den bästa afterwork!

Mera information här.

Deli

Deli i entrén på Original Sokos Hotel Kupittaa är det perfekta stället för en snabb kopp kaffe, en uppfriskande dryck eller snacks. Vi betjänar 24/7, även take away.

Mera information här.