Hem

Sök bokning

hotel-logo

Med barn

content-page-hero-image

Med barn i Kuppis

Njut av en familjesemester i Kuppis!

Alla trivs hos oss!

Våra magnifika rum med divan rymmer upp till 4 personer och vi har även rum lämpliga för barnfamiljer och större sällskap där de två rummen kan kopplas samman genom att den anslutande dörren öppnas.

Dessa extrasängar och anslutande rum ligger på Helsingforssidan av hotellet, och de små i familjen kan utforska tågen från fönstren!

Åbo centrum kan enkelt nås från hotellet med buss eller till fots. QR-koder har lagts till på tapeterna i våra rum, bakom vilka du hittar kultur- och sportarenor!

Fråga mer om barnrum eller extrasänger från reception.

Barnens Kuppis

Den glada Onni Ekorre kommer att underhålla barnen även i år. Du hittar Onnis rekommendationer på en god frukost varje morgon vid frukostbordet och kanske hittar du Onni själv under hennes sommarbesök hos oss! Läs mer om Onnis äventyr på Kuppis.

Efter midsommar får barnen en egen lekhörna, där det är möjligt att hålla igång sin egen restaurang som toppkock eller spela spel på spelbrädan.

Barnens Bistro Elli

Även barnen kommer att ha det trevligt hos oss, för Bistro Ellis mästare har också tänkt på smakrika rätter för barn. Varje läcker á la carte-portion finns som en halverad barnportion. I juli finns även en speciell barnbuffé med barnfavoritdelikatesser för gäster med barn.

Boka bord för hela familjen på Bistro Elli och säkra din plats vid delikatesserna!

Kuppisparken

Kuppisparken, som ligger mindre än en kilometer från hotellet, är den största stadsparken i Finland och den har kapacitet för många typer av aktiviteter för hela familjen. Utöver de stora grönområdena i Kuppisparken finns även en fågelpark, en trafikpark för barn, Äventyrsparken, en Paviljongrestaurang, en simhall utomhus och en idrottshall. Läs mer här.

Äventyrsparken

Barnkulturcentret Äventyrsparken stöder barns kulturella rättigheter genom att erbjuda mångfaldig konst-och kulturverksamhet för barn och unga, barnfamiljer, samt för skolor och förskolor året om. Varierande teaterpjäser, interaktiva evenemang, hobbygrupper med regelbundna träffar, samt konstverkstäder är grundpelare för verksamheten. Barnkulturcentret Äventyrsparkens verksamhet upprätthålls av Åbo stad.

Åbo har mycket artt erbjuda till familjer - läs mer här!