Menu

Restauranger


I Torni finns Helsingfors mest eftertraktade restaurangurval. En modernt brasseri, unika barer och Tornis fascinerande atmosfär bjuder dig in för att trivas och stanna upp. Tornis kök har alltid något intressent att bjuda på, och det goda vinet riskerar inte att ta slut.

OR Restaurant & Bar

OR är ett modernt brasseri som erbjuder framfört allt vego- och fiskrätter av högklassiga säsongsråvaror. Restaurangen ligger i hörnet av Georgsgatan och Kalevagatan, och dess specialitet är en imponerande raw bar där du kan beställa exempelvis ostron, smårätter och desserter av kockarna. De rena smakerna, de omsorgsfullt utarbetade smakkombinationerna och de överraskande detaljerna speglar kockarnas passion.
 

American Bar

American Bar har förutom en överraskande cocktailmeny en unik atmosfär när baren öppnas på sin ursprungliga plats under Tornis ståtliga kupoltak. Alla ingredienser i dryckerna, såsom sirap och bärdamm, tillreds för hand i Tornis kök.
         
Ateljee Bar

Stadens första skybar finns nu på två våningar. Trots sitt höga läge är tröskeln låg till Ateljee Bar. Stämningen är lika kreativ och frigjord som i en konstnärsateljé, där inspirationen framträder på ett konkret sätt. På samma sätt får alla gäster i Ateljee Bar njuta av noggrant utvalda drycker och skickligt gjorda delikatesser. Testa även de fantastiska nyheterna All Day Tea och Breakfast with A View.
 

Pub O'Malley's

Pub O'Malley's är Finlands första irländska pub. På O'Malley's får gästerna njuta av öl och glad stämning till tonerna av irländsk musik. Vid sidan av det breda urvalet av högklassiga ölsorter serveras även små tilltugg från utbudet i vårt kök. Äkta irländsk stämning!
 

puhelin
Ring 0300 870020 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Georgsgatan 26 00100, Helsingfors
location
Georgsgatan 26
00100, Helsingfors
parking