Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Bekväma, moderna och rymliga rum med italiensk känsla. Alla rum är inredda med trevlig dubbelsäng, rymlig arbetsyta, badrum med dusch och extra säng möjlighet. Rummet är dekorerat med konstfotografier av den italienska konstnären Daniele Pelati. I rummet finns det också minibar, hår torkare, strykjärn och strykbräde, luftkonditionering, television, safebox och gratis trådlös internet anslutning.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Bekväma, moderna och rymliga rum med italiensk känsla. Alla rum är inredda med bekväma enkelsängar och badrum med dusch. Rummet är dekorerat med konstfotografier av den italienska konstnären Daniele Pelati. I rummet finns det också minibar, hår torkare, strykjärn och strykbräde, luftkonditionering, television, safebox och gratis trådlös internet anslutning.

Standard Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Bekväma, moderna och rymliga rum med italiensk känsla. Alla rum är inredda med trevlig dubbelsäng, rymlig arbetsyta och badrum med dusch. Rummet är dekorerat med konstfotografier av den italienska konstnären Daniele Pelati. I rummet finns det också minibar, hår torkare, strykjärn och strykbräde, luftkonditionering, television, safebox och gratis trådlös internet anslutning.