Menu

Parkering

 

Triplas parkering

Triplas parkering finns på adressen Böletornsgränden, Helsingfors. Kontrollera var parkeringen ligger och sök en vägbeskrivning på kartan »

25 €/dygn (med S-Card 20 €/dygn)


På Triplas parkering används inte parkeringsbiljetter, utan parkeringen börjar automatiskt utifrån registernumret. Meddela genast till receptionen att du har parkerat när du kommer till hotellet.

Betalning av parkeringsavgift

Avgiften betalas i hotellreceptionen. Bonus betalas inte på parkering.

Om tiden för den beviljade förmånen överskrids, ska den överskridande delen betalas i parkeringshallens betalautomat. Kundtjänsten för parkeringen ligger på våningen P1 och har öppet mån–lör kl. 7–21 och sön kl. 10–20.

Om du har appen Moovy, aktiveras den när du kör in i parkeringshallen, men ingen avgift uppstår och tidtagningen avbryts när du kör ut från hallen. Kom ihåg att meddela till receptionen att du vill betala parkeringsavgiften på hotellet.

Förmånen kan inte beviljas i efterhand efter att parkeringen avslutats.

Mer information

Mer information om Mall of Triplas parkering och andra priser än dygnspriser: https://malloftripla.fi/pysakointi

Du kan också köra in i parkeringshallen från Firdogatan 2, men det är en mer direkt rutt till de parkeringsplatser som rekommenderas för våra hotellgäster om du kör in från Böletornsgränden.

Den maximala höjden för fordon i parkeringshallen är 2,3 m.

Vi rekommenderar våningen P3 på Triplas parkering

På våningen P3 i Tripla finns det gott om parkeringsutrymme. Från den gula hissfoajén i mitten av hallen kommer du till hotellet via köpcentret. Du kommer enklast direkt till hotellreceptionen och konferenscentret genom att ta hissen som är märkt med röd färg som liknar färgen i Sokos Hotell.

I närheten av hissen till hotellet finns parkeringsplatser för rörelsehindrade som märkts med blå lampa och laddningsplatser för elbilar som märkts med vit lampa.

På våningen P3 hittar du en biltvätt med komplett service och möjlighet till underhåll och besiktning av bil. 

Triplas parkering har sammanlagt 2110 parkeringsplatser varav 272 är laddningsplatser för elbilar. Möjlighet också till motorcykelparkering.

Laddningsplatser för elbilar

I Tripla har nästan 300 platser med laddningsmöjlighet reserverats för parkering av elbilar. Dessa platser finns på våningarna P2–P4 på Triplas parkering. Effekten på de offentliga laddningsplatserna är 22 kW. En avgift för laddningstjänsten tas ut enligt förbrukning, 0,23 €/kWh. Dessutom tas en normal parkeringsavgift ut. Appen eParking används för laddningen, anvisningar finns på laddstolparna.
puhelin
Ring 0300 870 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Fredikanterassi 1 B 00520, Helsinki
location
Fredikanterassi 1 B
00520, Helsinki
parking