Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Finländska Sokos Hotels

Hos Sokos Hotellen är vi stolta över vår finländskhet och finländarna. Det är för oss en ära att ta hand om våra gäster och vår miljö och att stödja finländska företag och småproducenter då det är möjligt. Vårt hjärta är finländskt.

Vad betyder finländskheten för finländarna? Vi ställde frågan, ni svarade.

Trygghet, fred och eget utrymme utgör kärnan i finländskheten. "Känslan av att jag är trygg. Det finns ingenting att vara rädd för.” ”En känsla av rymd. Ett ögonblick på sommarstugans brygga. Möjligheten att promenera in i skogen från sin gårdsplan.” "Jag uppskattar tystnaden och friden, jag skulle inte byta ut dem till något som helst pris."

Baserat på svaren vilar den finländska själen i naturen. Midnattssolen och morgondimman ger oss känslan av att vi hör hemma här. Sjöar och hav, vidder, skogar och fjäll är finländarna kära. "Fantastisk natur under fyra säsonger! Långa, ljusa sommarkvällar och snötäckta grenar på träden om vintern." Renlighet både vad gäller natur och mat anser också många vara ett tecken på finländskhet. "Rent vatten, vackra skogar och allemansrätten gör mig lycklig när jag reser genom Finland." "Den finländska lyckan, i den sammanfattas ren natur och luft, trygghet, frihet." "För mig innebär finländskhet rena råvaror och av dem tillverkad god och mångsidig mat."

Och hur är det med själva finländarna? "Vänliga, pålitliga, anländer vid exakt rätt tidpunkt." "Gästvänliga och skickliga på att värma bastur." Ödmjuka, ärliga och hårt arbetande människor.” ”Ett underbart och speciellt land och folk. Här passar de flesta in.”

Finländskhet innebär jämlikhet, tolerans, ihärdighet och jämlikhet. Den står för privilegium och möjligheter, utbildning av hög kvalitet och funktionell hälso- och sjukvård. "Vårt land är bland världens bästa inom utbildning och hälso- och sjukvård." ”Möjlighet att fritt utbilda sig till ett yrke." För många innebär finländskhet även det finska språket. Finland är hjärtats hem.

Vi vill fortsätta att skapa lycka för finländarna på våra hotell under varje dag på året. Låt oss tillsammans skapa stunder av lycka för världens lyckligaste folk.