Sök bokning

Tilat, kokoukset ja tapahtumat

Sokos Hotellens evenemangshus

Nedan en presentation av våra evenemangshus. Hotell som erbjuder tjänster för alla typer av evenemang och behov. Många modifierbara konferenslokaler, eleganta fester, högklassig underhållning, trivsamma bastuavdelningar, läcker mat och sviter för mindre tillställningar.

Sokos Hotellens största evenemangshus

Original Sokos Hotel Presidentti, Helsingfors

Original Sokos Hotel Presidentti är ett fenomenalt evenemangscenter i centrala Helsingfors. Du hittar garanterat en lämplig lokal bland våra mångsidiga evenemangslokaler – från högklassiga Auditorier till små kabinett och ljusa festlokaler. 1 500 gäster får plats om hotellets samtliga restauranger tas i bruk.

Break Sokos Hotel Flamingo, Vanda

Flamingo är beläget i Finlands största nöjescentrum i Vanda, invid köpcentret Jumbo och nära flygplatsen. Flamingos konferens- och festlokaler lämpar sig för mycket och rymmer upp till 350 personer. Bankett Flamingo lämpar sig för allt från cocktailtillställningar till middagar, och centret omfattar även den mer avslappnade restaurangen Amarillo, 12 konferenslokaler, Finnkino med 6 auditorier, minigolf, vattenrutschbanor, biograf etc.

Original Sokos Hotel Ilves, Tammerfors

Ilves är Tammerfors lysande landmärke; ett 19 våningar högt evenemangshus in stadens absoluta centrum. Original Sokos Hotel Ilves erbjuder ett brett utbud av tjänster för såväl hotell-, konferens- som restauranggäster. Hotellet har 336 rum, varav 1 svit, 8 juniorsviter, 9 konferenslokaler för 12–300 personer, som bland annat inkluderar ett kabinett med utsikt och beställningsbastu. Därtill inhyser hotellet Ilves Spa, ett gym och en beställningsbastu. Restaurant Amarillo, Rosso, Lynx Bar & Cafe, Pub Ukko Nooa och nattklubben Ilves Night samt beställningsrestaurangen Ballroom.

Solo Sokos Hotel Torni Tammerfors

25 våningar av upplevelser, 305 eleganta rum och 3 sviter, ett läckert och mångsidigt restaurangutbud, 13 modifierbara, moderna konferens- och festlokaler, cocktailtillställningar för 700 gäster, middagar för upp till 500 gäster och en magnifik mötesplats på 88 meters höjd som kronan på verket.

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

Original Sokos Hotel Kimmel renoverades 2021 och är det mest mångsidiga evenemangshuset i Östra Finland, lämpat för både högkvalitativa utställningar, konferenser och seminarier, bröllop och eleganta fester. I framtiden kommer Kimmels evenemangslokaler att erbjuda modern karelsk lyx för upp till 900 gäster. Läget invid parken Sirkkala, vid stranden av floden Pielisjoki, för den nordkarelska naturen nära evenemangets gäster.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

Puikkari Conference eleganta och mångsidiga lokaler möjliggör förutom möten, konferenser, cocktailtillställningar i samband med mässor och bröllop middagar för upp till 200 gäster som samtidigt kan njuta av showföreställningar. Med tusentals evenemang i huset finns det ingen gräns för vilken typ av magi vi kan erbjuda våra gäster under lokalens diamanthimmel.

Original Sokos Hotel Viru, Tallinn

Original Sokos Hotel Virus konferenscenter är beläget i hjärtat av Tallinn och består av totalt 11 mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår största sal lämpar sig för tillställningar för 500 gäster och kan modifieras för att passa många typer av evenemang. Viru erbjuder också ett omfattande utbud av tilläggstjänster som gör din tillställning minnesvärd.