Menu

Restauranger nära

 

Hos Heymo 1 är Kitchen ett gemensamt måltidsområde

Hos Heymo 1 rekommenderar våra Fixer-medarbetare restauranger i närheten och varför inte också längre bort. Vi hjälper dig mer än gärna att reservera ett bord och hitta alternativa vägar till ett måltidsställe. Våra gäster har tillgång till mindre tilltugg och dryck i smartskåpen dygnet runt. Du betalar bara för det som du äter och dricker.

I Swing-byggnaden är den närmaste restaurangen Well 7. Där tillagas läckra caféprodukter för hand och luncherna ansvarsfullt och av noga utvalda råvaror.

Om du vill avnjuta din mat i hotellrummet, går det också bra! Du kan beställa maten till exempel via Wolt eller Foodora till Heymo och koppla av i rummet med din favoriträtt. 

Restauranger nära

Utsiktsrestaurangen Lucy in the Sky befinner sig i Accountor Tower på Kägeludden. Restaurangen finns på 80 meters höjd och erbjuder fantastiska vyer och modern bistromat.

Bistro Ranta finns på en lugn utsiktsplats i vid Otstranden och havet. Bistro Ranta serverar mat med mästerligt grepp och en riklig Super Breakfast om morgnarna.

Grill it! Tapiola Garden finns två metrostationer bort i Hagalund. Restaurangens hjärta är en träkolsgrill som lyfter fram matens läckra aromer.

Fazer Café Keilaniemi erbjuder härliga caféprodukter och frukost mitt på Kägeludden. För kaffevänner finns även ett sortiment av söta och salta tilltugg. 

Dylan & Friends är en ny restaurang på andra våningen i Accountor Tower på Kägeludden i Esbo. Från salens stora fönster öppnar sig en havsutsikt och en stor sommarterrass. Vardagsmorgnar serverar Dylan & Friends grötfrukost och om dagarna hälsosam buffélunch.

Restaurang Sri vid Kägeluddstorget serverar äkta indiska och nepalesiska smaker till lunch och middag.

 

puhelin
Ring 0201234201 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Miestentie 5 02150, Espoo
location
Miestentie 5
02150, Espoo
parking