Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

 
Goda nyheter! Vi öppnar igen den 3 august.
 

 

HAGALUNDS EGEN MÖTESPLATS

Original Sokos Hotel Tapiola Garden är en mötesplats i Esbo, mitt i det tillväxtorienterade Hagalund och med goda trafikförbindelser. Servicen är vänlig och boendet hemtrevligt. Nästan alla våra rum har balkong.

Hotellet är inte enbart ett trivsamt övernattningsställe, utan fungerar även som vardagsrum, arbetsplats och festplats för Hagalundsborna.

Intill hotellet finns Hagalunds centralbassäng, där man ståpaddlar på sommaren och åker skridsko på vintern. Du kan betrakta bassängen och dess fontäner från vår restaurang Grill it!. Restaurangens mångsidiga meny kombinerar traditionella grillkunskaper med utmärkta råvaror. Kärnan i Grill it! är en träkolsgrill som ger maten fantastiskt god smak.

Tapiola Garden är lätt att nå från många håll, med egen bil och nu även med metro.

Må gott! I vårt hotell finns ett gym, bastur och en pool. Låna en cykel av hotellet mot en liten ersättning och ge dig ut i Esbos natur. Du hittar även en bowlinghall och tennisplaner på gångavstånd.

För presentinköp och annan shopping finns både köpcentret AINOA alldeles intill och de övriga butikerna i Hagalunds centrum.

Är du en kulturmänniska? Hagalunds kulturcentrum, Esbo stadsteater, Tapiolasalen och det intressanta museicentret WeeGee ligger ett stenkast bort.

Hotellet har miljömärket Green Key.

Varmt välkommen till Original Sokos Hotel Tapiola Garden!

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Esbo erbjuder turister en blandning av vacker natur, kultur och rolig underhållning. Finlands näst största stad, som ligger granne med Helsingfors, erbjuder utmärkta möjligheter för en aktiv semester och fritid året runt: naturupplevelser, konstutställningar, FM-ligahockey, ett högklassigt internationellt musikutbud och mycket annat.