Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Björneborg

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Vaakuna, Björneborg

Vårt hotell är tills vidare stängt.

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »

Original Sokos Hotel Vaakuna ligger i hjärtat av Björneborg

Det trivsamma och ljusa Original Sokos Hotel Vaakuna hälsar dig välkommen till Björneborg. Även om vi ligger helt invid det legendariska torget i Björneborg behöver du inte vara rädd för att hamna i en pärtkorg hos oss, eftersom folket här som bekant är lugnt.

I vårt hotell finns en lösning som passar alla – allt från lugna enkelrum till lyxiga sviter och trivsamma familjerum. Du har tillgång till tre bastur och ett EasyFit-gym.

Vi har sex konferenslokaler, allt från det kreativa mötesrummet Funteeraamo till mötesrummet Kallela som lämpar sig även för större möten. Restauranger kan räkna med enhandsfingrar - fem.

De mångsidiga evenemangen och det levande centrumet i Björneborg ligger på nära håll. När du stiger ut genom dörren är du redan mitt i vimlet i centrum. Och evenemang finns det gott om i Björneborg. Till exempel ligger jazzfestivalen Pori Jazz på gångavstånd från Vaakuna och du kan höra musicerandet också på balkongen om du inte ids ta dig till Skrivarholmen.

Kultur och konst ligger inom räckhåll – hotellet är ju beläget på samma plats som Akseli Gallen-Kallelas födelsehem. Teatern och konstmuseerna ligger också de bara ett stenkast bort.

Vaakuna är vänligt sinnat till sällskapsdjur, men vi ber dig meddela om sådana när du gör din bokning. Din lurviga vän är en lika välkommen gäst som du själv!

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Välkommen till Björneborg i Satakunta! De vackra sanddynerna på Ytterö, den fartfyllda festivalen Pori Jazz och finska mästarna i ishockey 2013 Porin Ässät har gjort vår stad känd. Björneborg erbjuder sysselsättning för alla smaker: sevärdheter för kulturälskare och otaliga möjligheter att utöva olika aktiviteter. Björneborg formligen hänför sina besökare!