Menu

Keldjur

Staden vaknar sävligt till liv efter natten och Aura ås vatten flyter stilla och glittrande i morgonsolen. Det finns väl ändå inget härligare än en morgonrunda längs åstranden tillsammans med sitt sällskapsdjur?

Efter promenaden får din fyrbenta vän stanna på rummet med sin frukost och i lugn och ro njuta av friden och sin bekväma bädd.

Vi bjuder våra gästers sällskapsdjur på ett välkomstpaket med läckra Best friend-produkter av högsta kvalitet vid ankomsten. Vi vill att ni ska få koppla av och njuta av er semester tillsammans, så i välkomstpaketet ingår också tips om trevliga promenadrundor samt stadens övriga tjänster och aktiviteter där sällskapsdjur är välkomna. Tilläggsavgiften för ett rum för sällskapsdjur är 15 euro/dygn. Om du är S-Card-stamkund övernattar ditt sällskapsdjur gratis.

Det finns ett begränsat antal husdjur i vår rumstyp Solo King och du kan fråga om tillgänglighet via e-post direkt från hotellets reception på Seurahuone.turku@sokoshotels.fi eller från vår säljtjänst sokos.hotels@sok.fi
Telefon till vår säljtjänst på 0300 870 000. 

puhelin
Ring 0300 870 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Humlegårdsgatan 2 20100, Åbo
location
Humlegårdsgatan 2
20100, Åbo
parking