Menu

Restaurangerna

Boka ett bord behändigt på nätet på adressen www.raflaamo.fi, så får du en bekräftelse per e-post eller med textmeddelande.

Trattoria Wiklund

Trattoria  är glädje till mat och gemenskap, lycka över samvaro och gemensamma stunder som ger kraft i framtiden. Smakerna och stämningen på Trattoria bjuder dig och dina vänner på fulländade gemensamma upplevelser.  
Öppethållningstider och aktuell information hittar du här »

Coffee House Wiklund

Coffee House - En kopp ångande hett kaffe av din favoritsort piggar upp och får dig att vakna upp till en ny morgon. Vi säljer rejäla och läckra bagels, croissanter och focacciabröd som ger dig energi och får dig att må bra. Dem kan du också enkelt köpa med dig.
Öppethållningstider och aktuell information hittar du här »

Wine Bar Axel W 

Wine Bar Axel W är en avslappnad all day-kvartersrestaurang med europeisk atmosfär på gatuplanet i Wiklund vid kanten av Salutorget i Åbo. Restaurangen som sjuder av liv vid förlängningen av torget bjuder in dig på ett glas vin, på kaffe och lunch – härliga stunder från morgon till kväll.
Öppethållningstider och aktuell information hittar du här »

Walo Rooftop Bar

Walo Rooftop Bar är både avslappnad och elegant samtidigt. Terrassen är öppen när vädret tillåter, men takbaren är året-runt en grön oas. Wiklund Rooftop Bar serverar ett utbud av goda drinkar och lokala snacks.
 

Hesburger Wiklund

NJUT AV EN SMAKRESA TILL HESBURGER
På Hesburger får du alltid goda hamburgare, knapriga pommes frites, fräscha sallader och läckra desserter samt vänlig service. Välkommen att smaka på våra läckerheter!
 

 

puhelin
Ring +358300870040 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Eriksgatan 11 20100, Åbo
location
Eriksgatan 11
20100, Åbo
parking