Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell Åbo – 3 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

(Legendariskt) hotell i hjärtat av Åbo
 

I Åbo samlas folk på salutorget och caféer för att få sig en pratstund. På Original Sokos Hotel Hamburger Börs övernattar du mitt i händelsernas centrum.

Åbo erbjuder ett kompakt paket av högklassig kultur, avkopplande underhållning, läckra restauranger, liv kring Aura å och intressant historia. Legendariska Original Sokos Hotel Hamburger Börs är en estrad för tusentals berättelser och möten i Åbo, ett pulserande hjärta strax intill salutorget. Placera dig vid ett fönsterbord i vår lobbybar eller i soffan i vår bistro och kolla in folkvimlet på gatan och salutorget utanför. Eller titta ut över salutorget från terrassen på vår bastuavdelning på takvåningen, samtidigt som du svalkar dig efter ett avkopplande bastubad och ett dopp i poolen.

Hamburger Börs har varit ett ikoniskt hotell- och restaurangkomplex alltsedan 1895 då Börsen började servera mat och dryck på initiativ av Oscar Waldemar Aspelund. År 1898 köptes Hamburger Börs av fröken Wallina Valtin från Stockholm, som byggde ut Börsen till ett högklassigt hotell. De första hotellrummen, 14 till antalet, inreddes 1904 och Hamburger Börs blev ett framstående hotell med populära shower och program.

Avnjut franska delikatesser i bistron Frans & Emilie – självfallet med en lokal touch. I Börs Bar & Cafe serveras goda drinkar. I Åbo, Finlands mathuvudstad, finns det restauranger för alla smaker. Gå ut på stan och hitta din favorit, börja till exempel at besöka Wiklund eller gå längs Aura å.

Morgonkaffe med varm mjölk och färskt bröd får du avnjuta i vår jugendrestaurang. Där får du en fin start på din dag i Åbo efter din hotellnatt!

Om du vill ha mer information om vad allt du kan hitta på i Åbo ska du vända dig till våra stadsexperter. De berättar mer om bland annat Logomos konserter, museiutställningar, trivsamma vinbarer och de bästa shoppingställena i Åbo! Vår reception är som en resebyrå i miniformat som ger våra gäster de hetaste tipsen.

Strosa runt, njut, promenera, trivs. Åbo börjar på Original Sokos Hotel Hamburger Börs.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs är även ett ansvarsfullt hotellval. Hotellet har Green Key-miljömärket och Allergimärket. Våra bastutjänster har beviljats kvalitetscertifikatet Sauna from Finland.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Åbo har många historiska sevärdheter och ett rikt kulturutbud att erbjuda. En av stadens främsta sevärdheter är Åbo slott. Åbo är också en av de viktigaste portarna till Finlands storslagna skärgård. Och Mumintrollen bor endast en bit bort från Åbo!