Avaleht

Otsi broneeringut

Tilat, kokoukset ja tapahtumat

content-page-hero-image

Sokos Hotellien tapahtumatalot

Esittelemme tässä tapahtumatalomme. Hotellit, jotka tarjoavat palveluja kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Paljon muuntuvia kokoustiloja, upeita juhlia, tasokasta viihdettä, viihtyisiä saunatiloja, herkullista ruokaa sekä sviittejä pienempiin tilaisuuksiin.

Sokos Hotellien suurimmat tapahtumatalot

Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Original Sokos Hotel Presidentti on ilmiömäinen tapahtumatalo Helsingin keskustassa. Monipuolisista tapahtumatiloistamme löydät varmasti sopivan – tasokkaasta Auditoriosta pieniin kabinetteihin ja valoisiin juhlatiloihimme. Ottamalla käyttöön kaikki hotellin ravintolatilat, juhlimaan mahtuu jopa 1 500 vierasta.

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Flamingo sijaitsee Vantaalla Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä ja lähellä lentokenttää. Flamingon kokous- ja juhlatilat muuntuvat moneksi, jopa 350 hlölle. Bankett Flamingo cocktail-tilaisuuksista istuviin juhlaillallisiin, rento ravintola Amarillo, 12 kokoustilaa, Finnkinon 6 auditoriota, lisäksi minigolfia, vesiliukuja, elokuvia jne.

Original Sokos Hotel Ilves, Tampere

Ilves on Tampereen valovoimainen maamerkki, 19-kerroksinen tapahtumatalo ydinkeskustassa. Original Sokos Hotel Ilves palvelee mutkattomasti niin majoitus-, kokous- kuin ravintolavieraitakin. Hotellissa on 336 huonetta, joista 1 sviitti, 8 junior-sviittiä, 9 kokoustilaa 12–300 hengelle, mm. maisemakabinetti ja tilaussauna. Lisäksi Ilves Spa, kuntosali ja tilaussauna. Ravintolat Amarillo, Rosso, Lynx Bar & Cafe, Pub Ukko Nooa ja yökerho Ilves Night sekä tilausravintola Ballroom.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Elämyksiä 25 kerroksessa, 305 tyylikästä huonetta ja 3 sviittiä, herkullisen monipuolinen ravintolatarjonta, 13 muunneltavaa, nykyaikaista kokous- ja juhlatilaa, 700 vieraan cocktail-tilaisuudet, istuvat illalliset jopa 500 vieraalle, kruununa upea kohtaamispaikka 88 metrissä.

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

Vuonna 2021 upeasti uudistunut Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen monipuolisin tapahtumatalo, jossa järjestetään niin laadukkaita näyttelyitä, kokouksia ja seminaareja, häitä kuin tyylikkäitä juhlia. Jatkossa Kimmelin tapahtumatilat tarjoavat nykykarjalaista luksusta jopa 900 vieraalle kerrallaan. Sijainti Sirkkalan puiston laidalla, Pielisjoen rannalla tuo pohjoiskarjalaisen luonnon lähelle tapahtumavieraita.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi jopa yli 200 vieraan istuvat illalliset samalla vaikka show-esityksistä nauttien. Tuhansien tapahtumien talossamme on vain mielikuvitus rajana, mitä kaikkea timanttitaivaan alle voimme vieraillemme taikoa.

Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

Original Sokos Hotel Virun konferenssikeskus sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä ja käsittää yhteensä 11 erikokoista kokous- ja konferenssitilaa. Suurin salimme sopii 500 vieraan tilaisuuksiin ja muuntuu monenlaisiin tapahtumiin. Viru tarjoaa myös kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluja, jotka tekevät tilaisuudestasi ikimuistoisen.