Avaleht

Otsi broneeringut

Radisson RED Helsinki on auki

content-page-hero-image

Radisson RED Helsinki on auki

Inspiroiva hotelliuutuus Radisson RED Helsinki avautui Helsingin Kaisaniemen puistoon 31.10.2023. Hotelli on urheilujoukkueen toimiva tukikohta; keskeisellä paikalla sijaitsevalta hotellilta pyrähtää hetkessä myös kaupungin urheiluhalleille.

Inspiroiva hotelliuutuus Radisson RED Helsinki avautui Helsingin Kaisaniemen puistoon, päärautatieaseman kupeeseen 31.10.2023. Hotellilta on lyhyt kävelymatka niin kaupungin kulttuurikohteisiin kuin tapahtumiin.

"Mahtavaa, että pääsemme toivottamaan vieraat tervetulleeksi uuteen, urbaaniin Radisson RED Helsinkiin. Tämä hotelli on jotain aivan uutta Suomen hotellimaailmassa", hotellin operatiivinen päällikkö Mikael Heikkinen toteaa innostuneena.

Mikaelilla on takanaan yli 10 vuoden ura hotelli- ja ravintola-alalla. Kaisaniemen uudessa hotellissa hän johtaa 24 hengen tiimiä. "Olemme saaneet koottua meille ihanan ja energisen porukan, juuri Radisson RED Helsingin näköisen. Valmennuksissa, joita käydään parhaillaan, panostamme odotukset ylittävään, persoonalliseen palveluun", Heikkinen kertoo.

"Ja onhan hotellin sijainti loistava, yhtä aikaa puistomaisessa miljöössä ja kaupunkikulttuurin ytimessä. Meiltä pujahtaa sujuvasti Helsingin museoihin ja näyttelyihin, kävelee ostoksille tai siirtyy illalliselle omaan suosikkiravintolaan."

Taidetta ja rohkeita yksityiskohtia

Koko hotelli huokuu hauskan rohkeita yksityiskohtia. Aulatiloja koristavat valtavat patsasmaiset taideteokset, hotellihuoneiden seinille on ripustettu puhuttelevia valokuvia ja sieltä täältä löytyy pieniä punaisia yksityiskohtia. Hotellihuoneissa (195 kpl) päivä alkaa sadevesisuihkun alla ja ensimmäisen kupin aamukahvia voi nauttia jo omassa huoneessa.

Hotellin ravintola RED Bar & Kitchen toimii niin kaupunkilaisten ja matkailijoiden kohtaamispaikkana kuin sosiaalisena työskentelytilana. "Ravintolamme on after work -tyylinen paikka, josta saa laadukkaita juomia ja rentoa syötävää pizzasta tapaksiin", Heikkinen kertoo.

Hotellivieraiden hyvinvointia tukee virkistävien ulkoilumaastojen ohella kuntosali nelimetrisine nyrkkeilyseinineen sekä saunaosasto.

Radisson RED Helsinki on Suomen ensimmäinen Radisson RED -ketjun hotelli. Eri puolilla maailmaa on jo 16 RED-hotellia, ja rakenteilla on kymmeniä.

Tutustu hotelliin tarkemmin tästä: Radisson RED Helsinki