Home

Search reservation

S-pisteitä kokouksista

content-page-hero-image

Hyödynnä S-Cardiasi kokouksissa, tapahtumissa ja ravintoloissa

S-Card on Suomen kattavin työmatkustajan kanta-asiakaskortti, josta hyödyt majoituksen lisäksi myös silloin, kun isännöit kokouksia tai tapahtumia hotelleissamme.

Kokousostoistasi ansaitset S-pisteitä. Mitä enemmän keskität ostojasi, sitä enemmän hyödyt. Kertyneitä S-pisteitä voit hyödyntää myöhemmin kokouskuluihin, yöpymisiin ja ravintolapalveluihin, sillä ne vastaavat toimipaikoissamme käteistä rahaa. Helppoa ja keskittämällä ostot S-Cardille säästät selvää rahaa.

Esimerkki 1.

1 000 euron kokousostosta ansaitset vähintään 20 S-pistettä.

Esimerkki 2.

3 000 euron kokousostosta ansaitset vähintään 86 S-pistettä.

Huomioithan, että S-pisteitä kertyy S-Card-ostoista enintään 3 400 euron osalta per tapahtuma. S-pisteiden kerryttäminen edellyttää, olet itse paikalla tilaisuudessa ja esität S-Card-jäsenkorttisi maksamisen/ laskun kuittaamisen yhteydessä.

Tiesithän, että voit varata päiväkokoukset ja saunatilat kätevästi 24/7 myös suoraan verkosta? Hotelleissamme on satoja erilaisia kokous- ja juhlatiloja sekä saunoja. Löydä vaihtoehdot vapaista tiloista ja tee tilavaraus ja saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi heti. Varaa tilat seuraavaan tapahtumaasi tästä»