Home

Search reservation

Kanta-asiakasohjelmat ja -edut

content-page-hero-image

S-Etukortilla saat huippuedut ja Bonusta, S-Cardilla työmatkustaja taas matkustaa sujuvammin eduista nauttien

Asiakasomistajana saat muita paremmat edut varaamalla majoituksen suoraan meiltä, eli sokoshotels.fi-sivustolta, myyntipalvelustamme tai suoraan hotellista. Parhaan edun saat kirjautumalla ja varaamalla osoitteesta sokoshotels.fi.

Saat myös Bonusta Sokos Hotelleista

S-Etukortilla saat hotellimajoituksesta Bonusta vain, kun varaat ilman välikäsiä Sokos Hotellien omista kanavista, eli sokoshotels.fi-sivustolta, myyntipalvelustamme (ma-pe klo 8-18, puh. 0300 870 000, 0,51€/min+pvm/mpm) tai suoraan hotellista. Asiakasomistajan edut löydät täältä

Bonusta et saa varatessasi huoneen muista verkkopalveluista, vaikka maksu tapahtuisikin vasta hotellissa. S-Etukorttia ei voi käyttää samanaikaisesti muiden kanta-asiakaskorttien, kuten S-Cardin tai Finnair Plus -kortin kanssa.

Alkoholituotteista ei myönnetä Bonusta, maksutapaetua, ylijäämäpalautusta eikä S-pisteitä (alkoholilaki AL 51.2 §)

Bonuksen kirjautuminen

Hotellissa paikan päällä maksetusta majoituksesta bonusosto kirjautuu vasta hotellista uloskirjautumisen yhteydessä ja näkyy bonusostoissa parin päivän kuluessa majoituksen päättymisestä.

Sokoshotels.fi-verkkopalvelussa tai myyntipalvelun kautta / hotellissa etukäteen maksetusta majoituksesta bonusosto kirjautuu maksuhetkelle ja näkyy bonusostoissa parin päivän kuluessa.

S-Card on työmatkustajan etuohjelma

S-Card on S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kanta-asiakasohjelma työmatkustajalle.

Etuja voit kerätä ja kertyneitä etuja käyttää majoitus-, kokous- ja ravintolaostoihin niin vapaa-ajalla kuin työn merkeissä Suomessa ja Tallinnassa. Jäsenyyden vuosimaksu on 25 €/vuosi ja se maksaa itsensä etujen muodossa takaisin muutamassa yössä. Korttia voit hyödyntää yli 500 S-ryhmän toimipaikassa: kaikissa Sokos Hotelleissa, Suomen Radisson Blu ja Red Hotelleissa, kaikissa valtakunnallisissa ketjuravintoloissa sekä lukuisissa yksittäisissä ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöiden ravintoloissa.

Liity Suomen palkitsevimpaan työmatkustajan kanta-asiakasohjelmaan, tutustu lisää ja liity täältä