Kokous & juhlat

Kokous & juhlat

Tilahaku

Tapahtuma

Henkilömäärä

 Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Millainen tapahtuma sellaiset puitteet. Tarjoamme ryhmällesi parhaat vaihtoehdot.

Pyydä tarjous
 Sokos Hotellien tapahtumatalot

Sokos Hotellien juhlatilat, kokoukset ja tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan tapahtumataloihimme ympäri Suomen. Paljon muuntuvia kokoustiloja, upeita juhlia, tasokasta viihdettä, viihtyisiä saunatiloja, herkullista ruokaa sekä sviittejä pienempiin tilaisuuksiin.

Tutustu tapahtumataloihin
 Tilaa parhaat tarjoukset

Tarjoukset sähköpostiisi

Joko saat parhaat tarjouksemme sähköpostiin? Tilaa uutiskirjeemme - arvomme joka kuukausi Sokos Hotellien lahjakortin uutiskirjeen tilanneiden kesken.

Tilaa tästä

Kokous Sokos Hotellissa - muuntuvat tilat ja tilaisuudet

Syntymäpäivät, valmistujaiset, polttarit, kihlajaiset, häät, babyshowerit, kisakatsomo, kokoukset, tiimipäivät tai aivoriihi - varaa tilat käyttöösi meiltä, vain taivas on rajana

Sokos Hotelleissa on tarjolla satoja tiloja, jotka muuttuvat moneksi. Kokoustila, auditorio, saunakabinetti, sviitti - jopa areena. Kerro millaisen tilaisuuden haluat järjestää ja lähdetään yhdessä ideoimaan toteutusta sekä tehdään sinulle sopivin tilavaraus. Kokous aamuvirkuille, kisakatsomo, tyylikäs illallinen, aivoriihi. Tässä vain muutamia esimerkkejä tilojen käytöstä. Uskallamme melkeinpä sanoa, että vain taivas on rajana! Haluamme sinun ja tilaisuutesi onnistuvat. Lähetä tästä tarjouspyyntö ja kääritään hihat.

Poimi alta puhuttelevin tarjous tarpeisiisi tai täytä tarjouspyyntölomake ja anna meidän räätälöidä sinulle paras tarjous.