Menu

Beställ S-Card

Beställning
Användarkod
S-kod

Person- och kontaktuppgifter

Uppdatera dina ändrade kontaktuppgifter även i dina kunduppgifter inom S-gruppen. På så sätt kan du försäkra dig om att du även framöver kan använda e-tjänsterna på ett smidigt sätt.

Ange vilken typ av meddelanden du vill ha

S-Card-förmånsmeddelanden

Vi ger information per e-post om bl.a. när S-poäng har betalats till dig, när dina förmåner går ut, när din medlemsperiod går ut eller om du är nära att stiga till Premium-nivå.

Marknadsföringsmeddelanden

Vi ger information om bl.a. våra nya tjänster, restauranger, hotellspecifika förmåner och hur du får maximal nytta av din S-Card-stamkundsrelation.

Dessa uppgifter lagras i S-Card-kundregistret.

användningsvillkoren

Välj betalningssätt

S-Card-medlemskapet kostar 25 €/år och betalningen görs i samband med kortbeställningen. När du har betalat medlemsavgiften skickar vi ett kvitto på din betalning till den e-postadress som du har uppgett. Det egentliga kortet får du per post inom två veckor.
Kampanjkod

Belopp som ska betalas 25,00 €

Spara uppgifterna

Dina uppgifter sparas i SOK Rese-, hotell- och restaurangbranschens stamkundsregister för S-Card. Dina personuppgifter används vid underhåll och skötsel av stamkundsprogrammet.
 

Varför S-Card?

S-Card är det mest heltäckande stamkundskortet i Finland för dig som använder inkvarterings-, konferens- och restaurangtjänster. Skaffa ett S-Card och koncentrera dina köp av övernattnings-, restaurang- och konferenstjänster till S-gruppens hotell och restauranger så får du fina förmåner!
S-poäng

S-poäng

Pengar för dina köp varje månad.
Måltidsförmåner

Måltidsförmåner

En måltidsförmån på 12 € till restaurangerna per övernattningsdygn.
Familjeförmån

Familjeförmån

En familjemedlem eller ett sällskapsdjur får följa med gratis.
... och många andra förmåner!