Aktiviteter

På hotellet finns ett välutrustat gym, och hotellets omgivning erbjuder utmärkta friluftsmöjligheter. På Pub Hertas är det möjligt att spela olika videospel och biljard samt kasta pil. Dickursby idrottspark ligger 1,5 km och Tapanila Sport Center 4,5 km avstånd från hotellet.

Dickursby idrottspark är ett mångfasetterat sport- och fritidscenter som erbjuder möjligheter till många olika idrottsgrenar oavsett ålder och kondition. I utbudet ingår ishockey och annan sport på is och dessutom bland annat innebandy, simning och andra vattensporter, basket-, volley- och handboll, badminton, bowling, brottning och andra kampsporter samt biljard.

Valtti Areena, som finns vid idrottsparken, är ett ställe för många olika evenemang för issport, och sommartid erbjuder hallen utmärkta lokaler för bland annat inlinehockey. Tillsammans med andra tjänster vid idrottsparken utgör Valtti Areena och träningshallen för ishockey en funktionell miljö för träningsläger inom olika idrottsgrenar. Dessutom finns det i Valtti Areena en spegelsal med en yta på cirka 80 m2. Salen är lämplig för annan träning vid sidan av grenträningen och exempelvis för danslektioner.

Tapanila Sport Center är ett center för inomhusidrott med Finlands bredaste utbud. Centret besöks av mer än en miljon gäster varje år. Sportcentret har i över 50 år administrerats av stiftelsen Tapanilan Urheilutalosäätiö. Tapanila Sport Center hyr ut lokaler för privatpersoner, idrottsföreningar, företag och organisationer.

 

puhelin
Ring 020 1234 600 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Hertasvägen 2 01300, Vanda
location
Hertasvägen 2
01300, Vanda
parking