Menu

Spa

Den fantastiska Vattenparken i Flamingo Spa bjuder på fart och frustande kaskader för familjer. I den lyxiga Flamingo Spa & Wellness-avdelningen (åldersgräns 18 år) njuter kunderna av komplett välbefinnande i en lugn och harmonisk inramning.

Det finns två olika slags entréarmband till spaanläggningen. Det ena armbandet ger tillträde endast till Vattenparken och det andra till både Vattenparken och Spa & Wellness-avdelningen. Entréarmbandet till Spa & Wellness säljs endast till kunder som fyllt 18 år.

Vattenparken

I Flamingo Spa Vattenpark finns olika bassänger och rutschbanor. Poolkaféet Café Spa har fullständiga utskänkningsrättigheter. I anslutning till duscharna finns en finsk bastu. Badlakan ingår inte i priset av entréarmbandet

Spa

Spaavdelningen bjuder på upplevelser av den finaste internationella spakulturen. Spa & Wellness-kunder har tillgång till bassängerna och vattenrutschbanorna i Vattenparken samt till den i orientalisk anda inredda Spa & Wellness-avdelningen, där åldersgränsen är 18 år. Spa & Wellness inbegriper åtta olika bastur, uppvärmda vilorum, en mineral- och varmvattenspool och en poolbar med utskänkningsrättigheter.

Vi bjuder på ett brett urval avkopplande behandlingar, både individuellt och för grupper, som genomförs i olika behandlingsrum på Wellness-avdelningen.

Observera

Eftersom Flamingo Spa och Break Sokos Hotel Flamingo är skilda företag ingår entrén till vattenparken och spaavdelningen inte automatiskt i rumspriset. Det möjligt att boka paket inklusive spabiljetter och/eller biljetter till vattenparken, men biljetter säljs även separat.

Spaanläggningen nås enkelt från hotellet med hiss. I spapaketet ingår badrock och tofflor. Badrock och tofflor kan också hyras. Ta gärna med badlakan från hotellrummet. Du kan också klä om dig först på spaanläggningen. I omklädningsrummen finns skåp med lås; låset fungerar med entréarmbandet. Under året ordnas priskampanjer och öppettiderna kan variera. Uppdaterad information finns på www.flamingospa.fi.

puhelin
Ring 0300 870 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Balansvägen 8 01510, Vanda
location
Balansvägen 8
01510, Vanda
parking