Menu

Spa

Flamingo Spa har begränsad kundantalet som kan vara i span i samma gång. Därför är det viktigt att reservera ditt plats i förväg. Reservera här: www.flamingospa.fi

 

Den fantastiska Vattenparken i Flamingo Spa bjuder på fart och frustande kaskader för familjer. I den lyxiga Flamingo Spa & Wellness-avdelningen (åldersgräns 18 år) njuter kunderna av komplett välbefinnande i en lugn och harmonisk inramning.

Det finns två olika slags entréarmband till spaanläggningen. Det ena armbandet ger tillträde endast till Vattenparken och det andra till både Vattenparken och Spa & Wellness-avdelningen. Entréarmbandet till Spa & Wellness säljs endast till kunder som fyllt 18 år.

Vattenparken

I Flamingo Spa Vattenpark finns olika bassänger och rutschbanor. Poolkaféet Café Spa har fullständiga utskänkningsrättigheter. I anslutning till duscharna finns en finsk bastu. Badlakan ingår inte i priset av entréarmbandet

Spa

Spaavdelningen bjuder på upplevelser av den finaste internationella spakulturen. Spa & Wellness-kunder har tillgång till bassängerna och vattenrutschbanorna i Vattenparken samt till den i orientalisk anda inredda Spa & Wellness-avdelningen, där åldersgränsen är 20 år. Spa & Wellness inbegriper sex olika bastur, uppvärmda vilorum, en mineral- och varmvattenspool och en poolbar med utskänkningsrättigheter.

Avdelningen rymmer också en stämningsfull saltkammare som även kan bokas för privatbruk. Utanför bokningarna står saltkammaren till kundernas förfogande. Glöm inte att ta med dig egen baddräkt .Badlakan ingär inte i priset av Spabiljetten.

Vi bjuder på ett brett urval avkopplande behandlingar, både individuellt och för grupper, som genomförs i olika behandlingsrum på Wellness-avdelningen.

Observera

Eftersom Flamingo Spa och Break Sokos Hotel Flamingo är skilda företag ingår entrén till vattenparken och spaavdelningen inte automatiskt i rumspriset. Det möjligt att boka paket inklusive spabiljetter och/eller biljetter till vattenparken, men biljetter säljs även separat.

Spaanläggningen nås enkelt från hotellet med hiss. I spapaketet ingår badrock och tofflor. Badrock och tofflor kan också hyras för 9 euro per vuxen. Ta gärna med badlakan från hotellrummet. Du kan också klä om dig först på spaanläggningen. I omklädningsrummen finns skåp med lås; låset fungerar med entréarmbandet. Under året ordnas priskampanjer och öppettiderna kan variera. Uppdaterad information finns på www.flamingospa.fi.

puhelin
Ring 0300 870 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Balansvägen 8 01510, Vanda
location
Balansvägen 8
01510, Vanda
parking