Menu

Historik

Oavsett om du reser för arbete eller på fritiden kan vi erbjuda det du önskar av din resa – ett efterlängtat semestermål, bad, gemensamma aktiviteter, en festlokal eller en inspirerande konferenslokal – men framför allt en paus från vardagen som ger dig möjlighet att ladda batterierna.

Vårt hotell finns i Nordens största nöjes- och köpcentrum, nära Helsingfors-Vanda flygplats och huvudstadsregionens sevärdheter. Läget vid en knutpunkt för trafiken innebär att det är enkelt att komma till oss – såväl från andra orter i Finland som från utlandet.

Välj rum efter humör

Våra trivsamma Energy-rum finns i hotellets huvudbyggnad, så nöjen, lek och lyx finns bara en hisstur bort. De minsta älskar extrasängarna som fälls ut ur väggarna och att spana efter flygplan genom de stora fönstren.

Den nya hotellflygeln som öppnade 2019 tog hotellövernattningen till en helt ny nivå. Den piggt röda och fartfyllda Wing omfattar tre eleganta rumsteman i sex våningar. Du kan välja mellan levnadsglada Joy, inspirerande Flow och så Harmony, som är designat för vuxentid och avkoppling.

Vad vill du göra i dag?

Nöjescentret Flamingo i samma byggnad erbjuder oförglömliga upplevelser för alla smaker. Du kan gå på bio, bowla, minigolfa på banor med neonljus, gå på äventyr i virtualparken, rymma från Prison Islands hemlighetsfulla celler eller träna på Elixias gym. I Flamingo Spas vattenpark får du plaska av hjärtans lust, och i spaavdelningen kan du njuta av ångbastu, bubbelpooler och avkopplande behandlingar. Via den förbindelsekorridoren tar du dig enkelt till köpcentret Jumbo, som erbjuder ett fyrverkeri av shopping i tre våningar. Under samma tak finns också tiotals restauranger, så du behöver inte gå hungrig.

Livet är inte bara semester – utan också fest!

Break Sokos Hotel Flamingo är också ett fest- och konferenshotell med bland annat 12 moderna och välutrustade konferensrum. Vi är också stolta över att kunna presentera vår nya evenemangslokal Event, som erbjuder fantastiska möjligheter för utställningar, produktlanseringar, middagar, mässor och seminarier. Du kan köra hela vägen in!

God natt och god morgon

Som avslutning på en händelserik kväll får du svepa det mjuka täcket om dig och somna gott i den sköna sängen. På morgonen serveras en generös Break-frukost i den ljusa Bankett Flamingo-salen.

Den underbara kaffedoften möter dig redan i korridoren, bufféborden är fulla av godsaker och frukosten kröns av marshmallows och en äkta chokladfontän. Du får energi för hela dagen!

Med din bokning gör du ett ansvarsfullt val. Hotellet har beviljats Green Key-miljömärket som ett erkännande för sitt miljöarbete.

puhelin
Ring 0300 870 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Balansvägen 8 01510, Vanda
location
Balansvägen 8
01510, Vanda
parking