Menu

Aktiviteter med barn i Uleåborg

Onni Ekorres lekrum

Skojiga Onni Ekorre har ett alldeles eget lekrum i vårt hotell! Lekrummet finns i anslutning till receptionen och är öppet varje dag.

 

Spel och lekar

Från hotellreceptionen kan du låna till exempel olika brädspel och intelligensspel för en trevlig kväll med hela familjen. I närheten av hotellet finns även stadens lekpark och en stor klätterställning på stranden. På vintern kan du låna pulkor eller sparkstöttingar från receptionen.

 

Restaurang Ara

I hotellets foajérestaurang Ara serveras en sopplunch varje dag kl. 11.30–15.00. Därtill finns ett vitrinskåp med mellanmål. På kvällar och helger kan du njuta av pizza och hamburgare tillsammans med hela familjen.

 

 

Onni Ekorres Poolkalas

Överraska ditt barn med något alldeles unikt och minnesvärt – ordna födelsedagskalas i spaet på Break Sokos Hotel Eden. Onni Oravas Poolkalas är avsett för simkunniga minst 8 är gammalt, barn. Du får allt färdigt, med början från inbjudningskorten. Det enda du behöver göra är att se till att gästerna kommer till platsen. Serveringen fungerar smidigt och det finns en massa skojiga aktiviteter för barnen!

En lekledare hälsar barnen välkomna i spaets aula och berättar mer om programmet på födelsedagskalaset. Ledaren visar barnen vägen från omklädningsrummen till spaet och tar hand om dem under hela födelsedagskalaset. Till programmet hör olika vattenlekar, tävlingar och spel med hänsyn till barnens ålder och kön. Efter vattenlekarna serveras det glass, chips, kex och godis. Som dryck serveras dricka med läsk och saft. I samband med serveringen kan födelsedagsbarnet också öppna sina presenter.

Kalaset tar 2,5 timmar. Barnen ska ha med egen handduk och baddräkt eller badbyxor.

Pris med S-Förmånskortet 250 € (norm. 295 €) priset gäller på mån-fre

Max 10 barn, extra barn 22 €/pers.

På veckoslut och helgdagar tillkommer 100 € på totalpriset.

Hör dig även för om extra servering.

 

I priset ingår:
Inträde till spaet, 10 st. inbjudningskort, ledda vattenlekar, spel och tävlingar samt dricka med läsk, saft, chips, kex, glass och godis.
En liten överraskningspresent till födelsedagsbarnet.

Mer information och bokningar:
Försäljningstjänst tfn +358 (0)20 1234 603 (må–fr kl. 8–18) eller sales.eden@sokoshotels.fi

puhelin
Ring 0201234 603 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
parking