Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Scandinavian Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamma dubbelrum med en färgvärld som symboliserar den rena och fräscha naturen i Finland. Alla rum har parkettgolv, separata sängar, dusch och en liten bordsgrupp. I rumsutrustningen ingår platt-TV, takfläkt, set med vattenkokare och tillbehör, hårtork, strykjärn och -bräde samt badrockar för två personer.

Scandinavian Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamma dubbelrum med en färgvärld som symboliserar den rena och fräscha naturen i Finland. Alla rum har parkettgolv, separata sängar, dusch och en liten bordsgrupp. Det går att få en extrasäng i rummet. I rumsutrustningen ingår platt-TV, takfläkt, set med vattenkokare och tillbehör, hårtork, strykjärn och -bräda. Till den som övernattar i extrasäng kan du hyra badrock antingen i förväg i samband med bokningen eller i hotellreceptionen.

Scandinavian Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamma dubbelrum med en färgvärld som symboliserar den rena och fräscha naturen i Finland. Alla rum har parkettgolv, separata sängar, dusch och en liten bordsgrupp. Det går att få två extrasängar i rummet. I rumsutrustningen ingår platt-TV, takfläkt, set med vattenkokare och tillbehör, hårtork, strykjärn och -bräda. Till dem som övernattar i extrasängar kan du hyra badrockar antingen i förväg i samband med bokningen eller i hotellreceptionen.

Suite

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

I de rymliga sviterna med två rum övernattar du bekvämt på både arbets- och fritidsresor. Det finns också gott om plats för familjen, eftersom det går att få extrasängar för två vuxna eller tre barn i sviterna. Sviterna har separat sovrum och vardagsrum, egen bastu samt balkong med fantastisk havsutsikt. I vardagsrummet finns en soffgrupp samt ett mötesbord för sex personer där du till exempel kan spela spel med familjen eller enkelt ordna möten på arbetsresan. Sviterna har en bred dubbelsäng, egen luftkonditionering samt vattenkokare inklusive kaffe- och tetillbehör, vilket ger ytterligare komfort. Alla rum har dessutom två platt-TV:ar, hårtork, strykjärn och -bräde, badtofflor för alla och badrockar för två vuxna. Till dem som övernattar i extrasängar kan du hyra badrockar antingen i förväg i samband med bokningen eller i hotellreceptionen.

Seaside Superior Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv, Balkong

Sök lediga rum

Rymligt Superiorrum med egen balkong. En del av rummen har en fantastisk utsikt över havet, och soffan kan bäddas ut till en extrasäng för två vuxna eller tre barn i rummen. Rummen har gott om plats för umgänge, ett skrivbord och en soffgrupp samt parkettgolv. Rummen är utrustade med vattenkokare inklusive kaffe- och tetillbehör samt egen luftkonditionering, vilket ger ytterligare komfort. Alla rum har dessutom platt-TV, hårtork, strykjärn och -bräda, badtofflor för alla och badrockar för två vuxna. Till dem som övernattar i extrasängar kan du hyra badrockar antingen i förväg i samband med bokningen eller i hotellreceptionen.

Seaside Superior King, möjlighet till två extrasängar

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt Superiorrum med egen balkong. En del av rummen har en fantastisk utsikt över havet, och soffan kan bäddas ut till en extrasäng för två vuxna eller tre barn i rummen. Rummen har gott om plats för umgänge, ett skrivbord och en soffgrupp samt parkettgolv. Rummen är utrustade med en bred dubbelsäng, vattenkokare inklusive kaffe- och tetillbehör samt egen luftkonditionering, vilket ger ytterligare komfort. Alla rum har dessutom platt-TV, hårtork, strykjärn och -bräda, badtofflor för alla och badrockar för två vuxna. Till dem som övernattar i extrasängar kan du hyra badrockar antingen i förväg i samband med bokningen eller i hotellreceptionen.

Seaview Suite

Trägolv, Balkong, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den trivsamma sviten med havsutsikt har en delvis inglasad terrassbalkong med en fantastisk utsikt över havet. Sviten har egen bastu som lockar till avkopplande bad. Det går att få extrasängar för två vuxna eller upp till fyra barn i rummet, och det finns alltså gott om plats även för större familjer! Sviten är inredd i skandinavisk stil, och färgvärlden symboliserar den rena och fräscha naturen i Finland. Sviten är utrustad med en bred dubbelsäng samt vattenkokare inklusive kaffe- och tetillbehör, vilket ger ytterligare komfort. Alla rum har dessutom platt-TV, hårtork, strykjärn och -bräde, badtofflor för alla och badrockar för två vuxna. Till dem som övernattar i extrasängar kan du hyra badrockar antingen i förväg i samband med bokningen eller i hotellreceptionen.