Menu

Husdjur

Husdjur är varmt välkomna som vår gäst.

Oavsett om du ska på en weekendresa, en affärsresa eller en husdjursutställning, på våra Sokos Hotels är din husdjursvän lika välkommen som du är. Vi ser till att din resa blir enkel, framgångsrik och bekväm.

Tillägget för husdjursrum är 15 € / dag / rum. Om du är en vanlig S-Card-kund kommer din husdjursvän att bo gratis (när du bor till ett pris som berättigar till S-Card-förmåner, exklusive S-Card-prisnätter).

Vänligen meddela oss ditt husdjur när du bokar. Du kan bo med ditt husdjur i antingen ett Scandinavian Standard eller Seaside Superior Room. Om du bokar husdjur på vår webbplats kan du inkludera ditt husdjur i din bokning i avsnittet Ytterligare tjänster. Om tilläggsprodukten inte finns i produktkatalogen är husdjursrummen slutsålda vid den tidpunkten. Kontakta vid behov vår försäljningstjänst.

Husdjurrummet är utrustat med en drickskopp och handduk.

Dessutom, vid ankomsten till hotellet, hälsas våra hundgäster av välkomstväskan Best Friend, som inkluderar t.ex. tuggar, bajsväskor och ett informationspaket om de närmaste hundparkerna och veterinärtjänsterna i området.

I Nallikaris magnifika havslandskap hittar du fantastiska utomhusvägar för dig och ditt husdjur.

 

puhelin
Ring 0201234 603 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
parking