Menu

Tjänster för familjer

Barnfamiljer är varmt välkomna till Solo Sokos Hotel Torni Tampere. Vi strävar alltid efter att ägna särskild uppmärksamhet åt våra små gäster och möjliggöra en lyckad hotellupplevelse för hela familjen.

Familjerum

 

För familjer rekommenderar vi rum med extrasängar. Rumskategorierna Solo och Solo Up har flera alternativ med extrasängar. Solo King i soffrummet rymmer en familj på fyra. Familjen kan också bo i två rum åtskilda av anslutande dörrar. De eleganta Solo Supreme King-rummen, som är rymliga hörnrum, har också varit mycket populära bland familjer. De har plats för en extrasäng.

Vår reception ger dig gärna råd om att boka ett lämpligt rum.

Barnsängar finns tillgängliga utan extra kostnad, vänligen informera hotellet vid bokningstillfället.

Eget rum för barn?

 

Du kan boka ett extra rum för barn för 75 € / 2 barn / dag när du bokar ett separat rum för vuxna.  Boka först ett normalprissatt rum online och sedan ett extra rum för barn från försäljningstjänsten.

Mat på hotellet

 

Restaurang Grilla den! I verkstaden har barnens favoritdelikatesser samlats i en separat barnmeny. Tills vidare erbjuds rumsservice utan rumsserviceavgift, dvs. du kan även beställa mat till ditt rum under restaurangens öppettider. Vår reception säljer också läckra bagels och färska smoothies till exempel.

Att göra för barnfamiljer i Tammerfors?

 

Tammerfors har massor av roliga saker att göra för hela familjen!  Onni Squirrel maskot besöker hotellet då och då. Du bör också be receptionen om anvisningar om skattjakten på Onni Orava!
Du kan låna brädspel och barnböcker i receptionen. Dessutom har varje rum Chromecast, så det är enkelt att spela barnens favoritprogram på sin TV.

 

puhelin
Ring 0300 870 030 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Ratapihankatu 43 33100, Tammerfors
location
Ratapihankatu 43
33100, Tammerfors
parking