Menu

För Barnfamiljer

 

ANKOMST TILL HOTELLET

Original Sokos Hotel Ilves ligger i centrala Tammerfors, bara några minuters promenad från centralstationen och busstationen. Du kan parkera din bil bekvämt i garaget under hotellet.

SAKER ATT GÖRA MED BARN I TAMMERFORS
 

Barnens favoritdestinationer är lättillgängliga från Ilves. Laukontori torg ligger en kort bit bort och därifrån kan du bekvämt ta en båt till Viikinsaari för en picknick. Du kan åka till Särkänniemi för skojs skull från den närliggande busshållplatsen eller på sommaren genom att ta gatutåget som avgår framför hotellet.  Pikku Kakkonen-parken och andra favoritdestinationer i centrum ligger också inom gångavstånd.   Bredvid Ilves reception finns ett lekrum för barn, som alltid är tillgängligt för våra små gäster.

Efter en fartfylld dag är det skönt att bada bastu och bada. I vår bastuavdelning hittar du en större pool, jacuzzi och egen barnpool. Alla våra rum har Chromecast, så det är enkelt att spela dina barns favoritprogram på deras TV.

En liten välkomstgåva väntar gästerna med barn på hotellet, och receptionen ger dig instruktioner för den spännande Onni Orava fotoorientering!

FAMILJERUM
 

För familjer finns anslutande rum i Standard Twin med extrasäng och Superior King med utsikt kategorier, som rymmer två vuxna och upp till tre barn. Rum med extrasängar finns i våra rumskategorier Standard, Superior och Svit.

Om du vill ha ett rum med badkar, vänligen meddela receptionens e-post (ilves.tampere@sokoshotels.fi) i förväg. Det är möjligt att få en barnsäng på rummen om den bokas i förväg. Vi levererar alltid även en potta och handdukar med spjälsängen.

ETT RUM FÖR BARN?

 

Du kan boka ett extra rum för barn från 70 € / 2 barn / natt i ett standardrum när du bokar ett rum för vuxna.  Boka först ett normalprisrum online och sedan ett extra rum för barn från säljtjänsten.

ÄTA PÅ HOTELLET
 

Båda restaurangerna på vårt hotell, Amarillo och Rosso, har sin egen barnmeny och barnstolar för de små. Lynx Bar &; Cafe i lobbyn erbjuder trevliga snacks och utsökt glass. Kolla in restaurangerna här >>

Hotellets generösa frukostbuffé erbjuder mycket som barnen älskar, inklusive croissanter, pannkakor och färsk frukt. Och naturligtvis gröt med sidrätter!

 

Välkommen att tillbringa trevliga dagar i Ilves!

 

Förfrågningar och bokningar:

Sokos Hotels försäljningsservice, tfn 0300 870 000, mån-fre kl. 8-18. Pris för samtal till ett nummer som börjar med 0300: 0,51€/min + lna/mobilavgift.

puhelin
Ring 020 1234 631 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tammerfors
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tammerfors
parking