Restaurangerna

Show & Dinner-restaurang Merineitsi
Merineitsi serverar frukost klockan 7.00-11.00, och senare konferens-, buffé- och middagsmat för upp till 400 gäster samtidigt. Under den mysiga tiden på året när man kan tända stearinljus, hålls pompösa  Show & Dinner-kvällar i Merineitsi, där det trendiga kameleontköket erbjuder ett exklusivt a la carte-utbud.

 

Amarillo

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Lobbybar
Trivsam träffpunkt i hotellobbyn.

 
 

Valutbar
Den som inte samlar på rublor, kommer inte att ha valuta, sade ordspråket från sovjet-tiden.
I den återupplivade Valutabaren på andra våningen i Original Sokos Hotel Viru behöver man inte längre samla på rublor - historian, som är värd att upptäckas återupplivs för gästerna på ett modernt sätt ...

På veckohelger KARAOKE på kvällen.

 

Nattklubben Cafe Amigo
Den ständiga favoriten i Tallinns nattliv, där både lokalinvånare och resande träffas. Öppen sju dagar i veckan. På programmet växelvis estniska och utländska artister och estniska topp-DJ:ar.

 

Pub
Öl och sport för alla! Partiet nätter gemensam start ges här!

puhelin
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
parking