Restaurangerna

Show & Dinner-restaurang Merineitsi


Merineitsi serverar frukost klockan 7.00-11.00, och senare konferens-, buffé- och middagsmat för upp till 400 gäster samtidigt. Under den mysiga tiden på året när man kan tända stearinljus, hålls pompösa  Show & Dinner-kvällar i Merineitsi, där det trendiga kameleontköket erbjuder ett exklusivt a la carte-utbud.

 

Amarillo

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Må-To 11:00-00:30; Fr-Lö 11:00-02:30; Sö 11:00-00:30

Lobbybar


Trivsam träffpunkt i hotellobbyn.

 

Nattklubben Cafe Amigo


Den ständiga favoriten i Tallinns nattliv, där både lokalinvånare och resande träffas. På programmet växelvis estniska och utländska artister och estniska topp-DJ:ar.

 

Pub

Öl och sport för alla! Partiet nätter gemensam start ges här!

 

Fafa's

Fafa's erbjuder god och hälsosam mat. Vi använder bara färska råvaror och har tillräckligt stora portioner för att uppfylla även de högsta förväntningarna. Allt detta till bra priser och med trevlig service! Bli vår vän på Facebook.

puhelin
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
parking