Övriga tjänster

Museum Hotell Viru och KGB
DET VAR EN GÅNG ETT HOTELL som fick namnet Viru. Det var år 1972 och det återstod nästan 20 år av sovjettiden. Hotellet som skulle vara lämpligt fick utländare, fick passa även till det nationella säkerhetsorganet – KGB ...

Välkommen till en värld där varje spenderad timme gör sovjettidens två parallella världar begripliga och påtagliga!

I den ena världen, som existerade i huvudsak på papper, levde lyckliga sovjetmänniskor i överflöd och vänskap under ledning av det enda kloka partiet, det hände aldrig några olyckor eller katastrofer och man indkade ingen sex. Den andra världen, den riktiga, var betydligt mer mångsidig och komplicerad. I denna värld drömde man bland annat om inträde till Viru Valutabar.

Inträde till muséet endast med guide, besöksturen tar ca 1 timme. Gruppbeställningar även på andra tider. Gratis inträde till nattklubben Café Amigo samma dag med museumbiljetten.

Rundturens språk beror på aktuell beställning, därför ber vi att alltid kontrollera språkvalet vid beställningstillfället.

Biljett 11 €, (1.06-31.08.2020 biljett 12 €), specialpriser till grupper.

Vänligen boka biljett här: estoria.reservation@sok.fi, tel. +372 680 9300

 www.viru.ee

Internetpunkt
Om du behöver gå online men inte har med dig din dator den här gången så finns det en internetpunkt i hotellets lobby. 

Köpglädje
Man kan ta sig bekvämt från hotellets lobby till Viru köpcentrum utan att behöva ta på sig ytterkläder. Det finns över 100 butiker och tjänster och även Europas mest populära märken finns representerade här. Garanterad köpglädje!

puhelin
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
parking