Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Solo Sokos Hotel Estoria

Designhotellet Solo Sokos Hotel Estoria är internationellt känt för sin individuella service och otroliga estniska historier. Vårt hotell har designats av världens bästa estniska designers som förvånar med sina former, komfort och utarbetade lösningar. Varje hotellrum innehåller en intressant estnisk berättelse, exempelvis om världens längsta brottningsmatch, 11 timmar och 40 minuter, eller undervattensschack. Solos bekväma sängar erbjuder vardagslyx och hotellfrukosten har utformats av dietister. Kompromisslös komfort, trivsel, avskildhet och lokala designöverraskningar har tagit Estoria Viros hotell till den absoluta eliten.

location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
parking
puhelin
fax
+372 6 809 236

Kundrespons

Personalen vid incheckningen var mycket trevlig och hjälpsam.
Rummet var toppen! Mysig inredning med färger och detaljer. Sängen var en av de bättre sängar jag sovit i när jag bott på hotell samt att det fanns tre kuddar att välja på i sängen, ett stort plus!

Läget är centralt, du har nära till allt. I övrigt blev jag positivt överraskad av att Tallin var en sån fin stad.

 

Hotellet hade perfekt läge, nära till både shopping och matställen. Vi hade business lougne och rummet var modernt och hade en stor och skön säng. Personalen var trevlig och hjälpsam och rekommenderar detta boende i Tallinn, främst pga läget och servicen.