Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Solo Sokos Hotel Estoria

SOLO SOKOS HOTEL ESTORIA 

Hotel Estoria är det enda design- och historieberättande hotellet i Estland och det har också valts till ett av de fem bästa hotellen i Tallinn.

Ja, världens första rymdmåltid för astronauter lagades faktiskt i Estland, och det var här som Skype uppfanns. Fler meteoriter per kvadratkilometer har fallit över Estland än något annat land. Estland var också den första platsen i världen där gipsavgjutningar användes.

Det unika Solo Sokos Hotel Estoria går samma väg. Här kan du ta del av fantastiska historier som berättas av upp till hundra estniska organisationer, precis i hjärtat av Tallinn. Designunderverken som har skapats av estniska designers kommer att förvåna dig med deras form, bekvämlighet och smarta lösningar.

Varje rum berättar en unik historia. Du kan bland annat hitta berättelser om världens längsta brottningsmatch, som varade i 11 timmar och 40 minuter; om underbara biologiskt rika skogsmarker, om undervattensschack eller om kiiking - en lokal sport som involverar gungor. Hotellet har 93 rum och lounger fördelade på tre våningar, vilka bjuder på ett ständigt föränderligt flöde av berättelser.

Efter en god natts Solo-slumrande kan du njuta av den bästa frukosten i Tallinn, som har utarbetats i samarbete med de bästa dietisterna. Alla hotellets noga utvalda detaljer gör din vistelse på Estoria till en perfekt upplevelse. Total komfort, trivsel och oväntade lokala designskatter har gett hotellet en plats bland den absoluta eliten av gästfrihet i Estland.
 

Solo Sokos Hotel Estoria väntar på att du ska komma och upptäcka det, dess atmosfär väntar på att du ska komma och njuta av den, och intressanta berättelser väntar på att bli för evigt inristade i ditt minne!

 

location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
parking
puhelin
fax
+372 6 809 236

Kundrespons

Personalen vid incheckningen var mycket trevlig och hjälpsam.
Rummet var toppen! Mysig inredning med färger och detaljer. Sängen var en av de bättre sängar jag sovit i när jag bott på hotell samt att det fanns tre kuddar att välja på i sängen, ett stort plus!

Läget är centralt, du har nära till allt. I övrigt blev jag positivt överraskad av att Tallin var en sån fin stad.

 

Hotellet hade perfekt läge, nära till både shopping och matställen. Vi hade business lougne och rummet var modernt och hade en stor och skön säng. Personalen var trevlig och hjälpsam och rekommenderar detta boende i Tallinn, främst pga läget och servicen.