Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Solo Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

"Ditt besök på Ryssland Norra Huvudstaden kommer att bli ihåg inte bara för levande intryck av den vackra staden, men också vackra stunder i vår Solo Twin rum. Känn hemma värmen i rummet (25 kvm) med elegant interior som kombinerar olika design lösningar. I rummet finns det: två mjuka sängar med ett urval av kuddar, bekväm arbetsplats, badrum, mjuka tofflor, varmt te, kaffe och choklad i rummet, fri och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda och järn, kassaskåp. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.

Solo Up King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Superior-rum
garderob
dubbelsäng
platt-TV
kostnadsfritt WiFi-internet och tangentbord för att använda internet via TV (extra avgift)
luftkonditionering
strykjärn och strykbord
säkerhetsskåp
minibar
skrivbord
badkar
hårtork
morgonrock och tofflor
tekanna
golvvärme

Solo King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Vi rekommenderar att besöka stadens sevärdheter medan du vistas i Solo King rum (25 kvm) som är idealisk för både resenärer och affärsmän som uppskattar bekväm vila. I rummet finns det: mjuk King size säng, bekväm arbetsplats, badrum, mjuka tofflor, varmt te, kaffe och choklad på rummet, gratis och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda och järn, kassaskåp. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.

Solo Up Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Komplettera ditt uttryck av St.Petersburg med uttrycket av Solo Up Twin rum (30 kvm).I rummet finns det: två mjuka sängar med ett urval av kuddar, bekväm arbetsplats, badrum, mjuka morgonrockar och tofflor, personlig kapsel kaffemaskin, utökat sortiment av bad tillbehör, gratis och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda och järn, personligt kassaskåp. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.