Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Solo Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Modernt rum med två enkelsängar och med en yta på 22-25 kvm, dekorerad i en lakonisk stil med dekorativa element, som fördjupar dig i atmosfären av kultur och konst. Det finns en standard uppsättning badtillbehör, tofflor och allt annat som behövs för att göra te och kaffe. Det finns tv-apparater med plattskärm på 49” i alla rum, satellit-tv med 100 kanaler, tilgång till höghastighets modernt wi-fi, praktiskt skrivbord. Rummet har plats för en extrasäng om nödvändigt.

Solo Up King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt och elegant rum med en stor dubbelsäng. Rummets design har moderna konstnärliga lösningar i kombination med sofistikerade dekorelement som fördjupar dig i en atmosfär av kultur och konst. Varje rum har ett brett utbud av badprodukter, badrockar och tofflor, te- och kaffe-nödvändigheter samt en kaffemaskin «housebrandt». Det finns tv-apparater med plattskärm på 49” i alla rum, satellit-tv med 100 kanaler, tilgang till höghastighets modernt wi-fi, praktiskt skrivbord. Rummet har plats för en extrasäng om nödvändigt.

Solo King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett rum med en lakonisk design och en dubbelsäng samt ett bekvämt arbetsutrymme. Solo king har en elegant och modern design som är idealisk för resenär och affärsressenär som värdesätter en bekväm vistelse. Varje rum innehåller: mjuka tofflor, varm choklad, te och kaffe, höghastighets modernt wi-fi, tv-apparater med plattskärm på 49”, satellit-tv med 100 kanaler, strykbräda och strykjärn, personligt värdeskåp. Rummet har plats för en extrasäng om nödvändigt.

Solo Up Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Elegant rum med två enkelsängar (30m2) och originaldesign som är gjord ienlighet med moderna konstnärliga trender. I varje rum hittar du två mjuka sängar med kuddar att välja mellan, ett bekvämt arbetsutrymme, ett mysigt badrum, mjuka tofflor och en badrock, kaffemaskin av kapsel-typ, ett brett utbud av badtillbehör, ett strykbräda och ett strykjärn, ett personligt värdeskap. Det finns tv-apparater med plattskärm på 49” i alla rum, satellit-tv med 100 kanaler, tilgang till höghastighets modernt wi-fi. Rummet har plats för en extrasäng om nödvändigt.

SOLO KING

Sök lediga rum

Solo King, med en elegant och modern design, är idealisk för både resenärer och affärsmän som värdesätter en bekväm vistelse. Fördjupa dig i atmosfären av kultur och konst! I varje rum hittar du en standard uppsättning badtillbehör, tofflor, allt du behöver för att göra te och kaffe, höghastighets och modern Wi-Fi, TV-apparater med plattskärm på 49”, satellit-TV med 100 kanaler, samt en praktisk arbetsyta.

VASILIEVSKY SUITE KING

Sök lediga rum

Njut av skönheten och fördjupa dig i atmosfären av kultur och konst i den rymliga (50 m2) Vasilievsky Suite KING, som är designad med oklanderlig smak. Tankeväckande design och elegant interiör väntar redan på dig, en stor säng med tre typer av kuddar, ett brett sortiment av badrumstillbehör, en mjuk frottérock och tofflor, kaffemaskin av kapsel-typ, mini-kylskåp (du kan använda en minibar mot en deposition), höghastighets modern Wi-Fi, TV-apparater med plattskärm på 49”, satellit-TV med 100 kanaler, musikspelare, strykbräda och strykjärn, personligt värdeskåp. Rummet har plats för en extrasäng om nödvändigt.

SUPREME MANSARD KING

Sök lediga rum

Elegant rum med en bekväm dubbelsäng och takfönster som kompletterar interiörens stillösning. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda dig en bekväm vistelse och en praktisk arbetsyta i en atmosfär av kultur och konst. Varje supreme mansard king rum (40m2) har en mjuk frottérock och tofflor, ett brett sortiment av badtillbehör, kaffemaskin av kapsel-typ, mini-kylskåp (du kan använda en minibar mot en deposition), höghastighets och modern Wi-Fi, TV-apparater med plattskärm på 49”, satellit-TV med 100 kanaler, musikspelare, strykbräda och strykjärn, personligt värdeskåp. Rummet har plats för en extrasäng om nödvändigt.