Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Solo Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ha god tid i St. Petersburg och koppla av i vår rymliga rum Solo Twin (25-28 kvm). Att ligga på en av de två bekväma enkelsängar känns som hemma. I varje rum finns det: mjuka badrockar, 3 typer av kuddar av olika storlek och fyllning, regndusch, varmt te, kaffe och choklad på rummet, minibar, internationella TV-kanaler på 40' bredbilds display, en bekväm arbetsplats, gratis och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda, kassaskåp. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.

Solo King, möjlighet till extrasäng

Dubbelsäng

Sök lediga rum

"Börja utforska staden från en av våra rymliga rum Solo King (25-28 kvm) med en stor dubbelsäng och allt man behöver för en trevlig vistelse. I varje rum finns det: mjuka badrockar, 3 typer av kuddar av olika storlek och fyllning, regndusch, varmt te, kaffe och choklad på rummet, minibar, internationella TV-kanaler på 40' bredbilds display, en bekväm arbetsplats, gratis och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda, kassaskåp. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.

Solo King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Njut av din vistelse i ett av våra rymliga rum med en stor King Size-dubbelsäng och allt du behöver för en bekväm vistelse. Gå på morgongymnastik programmerad på din TV och använd gratis snabb Wi-Fi!

Junior Suite

Dubbelsäng

Sök lediga rum

49-72 kvadratmeter och två rum - är utrymme för en avkopplande semester. Njut av lugn och ro på kvällen i en privat jacuzzi eller badkar. Känn dig som hemma: eget kök till ditt förfogande. I varje rum finns det: mjuka badrockar, 3 typer av kuddar av olika storlek och fyllning, en regndusch, badkar eller jacuzzi, varmt te, kaffe och choklad på rummet, privat kapsel kaffebryggare, minibar, internationella TV-kanaler på 48' bredbilds display, en bekväm arbetsplats, gratis och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda, byxpress, kassaskåp. Det finns möjlighet att förena med angränsande rummet Standard. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.

Solo Up King, möjlighet till extrasäng

Dubbelsäng

Sök lediga rum

"Beundra utsikten över stadens centrum från vår rum av Superior klass. Koppla av i ett varmt bad på kvällen och ha bra sömn på en mjuk king size säng. I varje rum finns det: mjuka badrockar, 3 typer av kuddar av olika storlek och fyllning, regndusch, stort badrum, varmt te, kaffe och choklad på rummet, privat kapsel kaffebryggare, minibar, internationella TV-kanaler på 40' bredbilds display, en bekväm arbetsplats, gratis och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda, byxpress, kassaskåp. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.

Solo Up Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Beundra utsikten över den legendariska St. Petersburgs tak från vår rum av Superior klass. Koppla av i ett varmt bad på kvällen och ha en god somn i en av de två mjuka twin sängar. I varje rum finns det: mjuka badrockar, 3 typer kuddar av olika storlek och fyllning, regndusch, stort badrum, varmt te, kaffe och choklad i rummet, privat kapsel kaffebryggare, minibar, internationella TV-kanaler på 40' bredbilds display, en bekväm arbetsplats, gratis och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda, byxpress, kassaskåp. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.

Suite

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymlig lägenhet för en perfekt semester, en affärsresa eller en familj resa: vår rum av lux klass på Solo Sokos Hotel Palace Bridge (61-78 kvm) kombinerar kök, vardagsrum och sovrum. I varje rum finns det: mjuka badrockar, 3 typer av kuddar av olika storlek och fyllning, regndusch, ett avkopplande bad jacuzzi, varmt te, kaffe och choklad på rummet, privat kapsel kaffebryggare, minibar, internationella TV-kanaler på 48' bredbilds display, en bekväm arbetsplats, gratis och snabb Wi-Fi i hela hotellet, strykbräda, byxpress, kassaskåp, möjlighet att förena med angränsande rummet Standard. Om nödvändigt, kan en extra säng placeras i rummet.

Solo Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Det finns sköna enkelsängar för att vila och allt du behöver för att känna dig som hemma. Morgongymnastik programmerad på din TV ger dig energi för hela dagen. Hela tiden är gratis och snabb Wi-Fi till din tjänst.